fbpx

Jävligt Gott öppnar Restaurang!

Gustav går in som delägare i Restaurang ChouChou i MOODGallerian

Den kommer heta:

Ja, det låter helt jävla galet. Men så är det! För några dagar sedan skrev jag under kontraktet. Jag går in som delägare i det nya växtbaserade restaurangkonceptet ChouChou som Kharmagruppen, med Robert Hållstrand och Douglas Hållstrand, ska starta på tredje våningen i MOOD Gallerian i Stockholm!

Jag kommer tillsammans med Robert och Douglas, samt inspirerande restaurangchefen Klara Lindahl Nord och fantastiska värdinnan/servicechefen Sascha Zacharias utforma menyerna, konceptet och hjälpa till med marknadsföringen för vad vi iskallt räknar med kommer bli en av världens bästa växtbaserade restauranger.

Här kan ni läsa en intervju med Robert, Klara och Sascha från i våras när nyheten om restaurangens öppnande först släpptes!

ChouChou blir den första restaurangen i sitt slag där alla kan äta 100 % växtbaserat utan att sakna något. Vi vill fylla det stora utrymmet som finns idag mellan torr ”hälsomat” och ohälsosam ”skräpmat” och skapa en plats dit du kan ta din pappa, dina arbetskamrater, kompisgäng, sambo eller tinderdate. Alla kommer gå därifrån lyckliga.”, säger Klara

Min målsättning är att det här ska bli restaurangen som vi alla väntat på. Som en gång för alla kommer att bevisa hur jävla gott det kan vara och hur fantastiskt hög ribban för växtbaserad mat faktiskt kan ligga. Vi ska servera allt ifrån klassisk svensk husmanskost till pasta, grytor, pizza, hamburgare och fantastiska bakverk – BÅDE på buffé och på a la carte. Hos oss kommer ingen att gå hem hungrig.

Jag har alltid brukat säga att jag inte har något större behov av att starta en egen restaurang. Jag är ju bloggare liksom? Inte krögare.

Men när rätt team och rätt förutsättningar plötsligt dök upp så var beslutet enkelt. Jag är väldigt tacksam, ödmjuk och framförallt otroligt peppad på den här chansen att visa hur fantastiskt jävla god växtbaserad mat verkligen kan vara. På riktigt.

Nu visar vi vägen. Nu börjar det!

Mer information kommer inom kort!

På tredje våningen i MOOD Gallerian kommer restaurangen ligga! Det är fönstrena precis till vänster om MOOD skylten!
Dessa coola holkar ligger på vår uteservering!
Så här ser uteserveringen ut, innan vi satt tänderna i den för att inreda. Kan ni fatta hur coolt det kommer bli?

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:ChouChou, Media, Samarbeten

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!