fbpx

Jävligt Gott på Sthlm Food & Wine – Schema och boksignering!

img_1155
Jag, Karolina Tegelaar (a.k.a Swedish Vegan) och Rasmus Klockljung (Aka Vegologi/Veganistan) på Vegovision i lördags

Hej Vänner!
Hoppas allt är bra med er! Här rullar livet och företagandet på för fulla muggar. Det är verkligen helt crazy! Vi kom hem från Los Angeles klockan 21.00 i lördags, och det känns inte som att jag suttit ner en sekund sedan dess. Söndagen spenderades delvis på fantastiska Vegovision, som arrangerades av Djurens Rätt på Münchenbryggeriet, och delvis på akuten när min dotter ramlade och fick en spricka i armen. 🙁 Så dagen avslutades ett rött litet gips och ett par nya vänner rikare!
I går var jag hemma med lilltjejen och försökte jobba så gott det gick hemifrån. Mailboxen är verkligen ett konstant sjå nuförtiden (eller vem försöker jag lura – det är den alltid), och därefter drog jag iväg på ett väldigt intressant jobbmöte som bland annat involverade att laga en sjukt god veganlasagne (som ni snart kommer få receptet på!). Det var dock inte det vi hade möte om, men jag brukar alltid förespråka social matlagning som en del av ett framgångsrikt affärsmöte om jag kan. 😉
matbloggspriset_logo_text_001Men – det var inte det jag ville säga. Jag vill berätta att Jävligt Gott – dvs jag – kommer att finnas på Stockholm Food & Wine Mässan som arrangeras nu 10-13 november på Stockholmsmässan under torsdagen, fredagen och lördagen för att laga en massa god mat, sälja min kokbok och förhoppningsvis hänga med en massa roligt folk!
Under torsdagen är prisutdelningen för Matbloggspriset där jag med allas er hjälp vann Folkets Val för några veckor sedan (NI  ÄR BÄST!!! <3). På fredagen och lördagen kommer jag att stå på scen på det nyinrättade Vegotorget och laga mat, och under ett par timmar både torsdagen, fredagen och lördagen kommer jag att finnas i Patchwork – Vinet Till Vego:s monter och sälja min kokbok Jävligt God BBQ.
img_3146
Här är mitt schema för dagarna och vart ni kommer att hitta mig. Fler tider, och vissa förändringar kan tillkomma:
Torsdag
10.30 Intervju hos Expressen Live! Se ser intervjun oline här,
11.00 Mässan öppnar
12.45 -13.15 Prisutdelning Matbloggspriset
14.30 – 16.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ
18.30 Mingel med Matbloggspriset
Fredag
13.00 – 13.30  Jag lagar veganska julköttbullar från scen på Vegotorget
14.00 – 16.00 Jag signerar min kokbok Jävligt God BBQ i Smakbox monter
16.00 – 18.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ
Lördag
11.00-11.30  Jag lagar veganska julköttbullar från scen på Vegotorget
13.00 – 16.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ
Söndag
Är Fars Dag, så då är jag ledig! 😉 Köp gärna min kokbok hos Owlstreets.com senast onsdag för en chans att få boken levererad som present till farsan innan helgen! Dvs, om ni inte kommer förbi i helgen och köper en så klart. 🙂
Hoppas vi ses!
img_3144

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!