fbpx

Jävligt Sommar

Ny kampanjburgare på Bastard Burgers

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av försommaren som står runt hörnet! Precis när jag skriver det här har de snackat på nytt om snö, och det är lite kallt, men det mesta har slagit ut här i Stockholm och det är sol. Så jag tänker då banne mig se det som försommar! Om några veckor kommer det dock absolut att vara det, och jag tycker verkligen att vi ska göra vårt bästa för att fokusera på det positiva i dessa tider!

Just för att ta fasta på det och på det fina i den svenska sommaren så har jag och gänget på Bastard valt att kalla den nya kampanjburgaren för Jävligt Sommar och bästa Marc UÅ, aka Marc Strömberg har tagit fram en sjukt snygg illustration som kan få den bäste av oss att längta efter en kall läsk på stranden… på gott avstånd från hajar kanske, men ändå.

Burgaren har en superfräsch fänkålscoleslaw med vitlök som balanseras med syrlig gurka och amerikansk senap. Fänkålsfräschen möts sen av paprika och kumminmarinerat fejkon som bryter av mot syran och fettet i coleslawen och gurkan superbra. Allt rundas av med pepprig ruccola och krämig vegansk ost. Hur jävla nice som helst! En burgare som bara blir bättre om den äts på take away och får gotta sig lite.

Jag hoppas ni kommer gilla den! Den finns på alla Bastard Burgers restauranger från och med tisdagen den 12:e maj och receptet hittar du här nedanför!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Ny kampanjburgare på Bastard Burgers!
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!