fbpx

Jävligt God BBQ – Boken

framsida-L
Det här är inte en vegetarisk kokbok. Det är en bok om jävligt god och grillad mat, som också råkar vara vegetarisk. Jävligt god BBQ är rediga burgare, långkokt chili i järngryta över glödande kol och rejäla tillbehör – utan kompromisser. Att grilla grönt är så mycket mer än bara grönsaker.
Vem har sagt att du inte vill käka klassiska, mustiga rätter bara för att du valt att äta i huvudsak växtbaserat?
Jävligt God BBQ släpptes 2016 som en del av ett större samarbete jag genomförde tillsammans med Oumph! och Quorn för att pusha för rejält, fantastiskt och köttfritt BBQ-käk. Sommaren igenom slog vi ett slag med Jävligt God BBQ i spetsen för att krossa köttnormen och visa att växtbaserad BBQ är way mycket mer än bara grönsaker.
Boken innehåller ett trettiotal recept varav de flesta är 100 % växtbaserade, eller innehåller enkla tips för hur de kan bli det.

Info

Släpptes: 1 juni 2016
Köp: Köp boken här, eller fysiskt i alla City Gross butiker!
Pris: 179 kr + frakt.
Format: 84 sidor, Fyrfärgstryck, Paperback
Boken innehåller precis som mina tidigare kokböcker Jävligt God Husman och Bloody Good Vegetarian BBQ mestadels handillustrerade recept signerade Niclas Boman (Owl Streets), men den här gången också ett flertal fantastiska fotografier av David Johansson, som även är redaktör för boken.
[hr]

Ett litet smakprov

uppslag-burgare2
uppslag-burgare
uppslag-fries

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Kokböcker, Matlagningstips

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
10 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!