fbpx

Lös din julstress

med veganska julklappar och julmat!

Hej hörrni!

Det kanske låter crazy, men snart är det ju jul! Inte ens två månader kvar. Och för att mildra er (inte allt för stora hoppas jag) julstress så har jag här fyra stycken asbra tips!

1. Förbered dig med en föreläsning!

Gå med en polare på min föreläsning 14 november och lyssna på mig snacka om varför och hur du borde komma igång med att käka mer vego! Perfekt uppladdning inför julen, så du har alla argument du behöver för att möta vegokritiker över julbordet. Hålls 18-20 i centrala Sthlm och du får en galen goodiebag!

2. Boka en plats på årets bästa veganska julbord!

Boka en plats på julens bästa julbord! 12 och 13 december arrangerar jag två julbordscookalongs där vi tillsammans lagar och njuter av ett jättelikt veganskt julbord. Perfekt för några polare från jobbet eller för att gå med familjen!

3. Köp ett signerat ex av Vegansk Husmanskost!

Köp ett signerat ex av #VeganskHusmanskost hos Bokus! Kust nu har de en kampanj där du kan få signerade ex av boken hem precis i tid i för jul, perfekt om du vill ge bort den eller om du vill ha receptinspo inför jul!

4. Ge bort en matlagningskurs i julklapp!

Och sist! Om du vill slå till lite mer och större med julklapparna så har vi just nu släppt tre datum för vanliga cookalongkurser med mig i Stockholm i januari, februari och mars! Perfekt julklapp till pappa, mamma, partnern eller bästa polaren!

.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Eat Green Academy, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!