fbpx

Pasta med krämig tomatsås

och vegoköttbullar

I samarbete med Planti

Hej vänner!

Jag hoppas allt är fint med er! Personligen mår jag bättre än på länge. Året med Corona har varit stressigt och påfrestande på en massa olika sätt, men i takt med att allt fler fått vaccinet, sommaren har kommit och dagarna har blivit ljusare och längre så har mitt humör svängt åt det bättre.

Jag har också, på det proffessionella planet en fruktansvärd massa coola grejer på gång som jag bara väntar på att få kunna berätta för er om. Jag tror att ni kommer att älska dem, och de är STORA. Jag hoppas bara för allt jag är värd att allt går i lås. Då kommer ni få veta. Vänta ni bara!

Men ännu en grej som jag VET att ni älskar är krämig pasta. Och nu mina vänner, så ska jag ge er krämig pasta! För i tre inlägg så ska ni nu få tre SJUKT krämiga pastasåser som jag tagit fram tillsammans med Planti och deras Cooking Fraiche, kanske den mest krämiga såsbasen på hela marknaden. En sjukt god och krämig växtbaserad creme fraiche som kommer höja ditt veganska såsgame till skyarna.

Först ut har jag gjort en löjligt enkel och jävligt god krämig tomatsås. Receptet är förvillande enkelt, så tro inte att detta för den sakens skull är tråkig mat. Väldigt långt ifrån. Detta blev SJUKT gott!

Jag valde att använda färdiga vegoköttbullar för att hålla rätten enkel, men du kan så klart göra egna, förslagsvis med det här receptet som grund!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

och vegoköttbullar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!