fbpx

Quornfärssås med grönsaker – vardagshusmanstema!

Bild med watermark
Hej!
Förra veckan började skolorna i Stockholm, och i och med det så börjar också vardagen på riktigt för de flesta av oss. Själv har jag redan hunnit jobba i typ tre och en halv vecka, så vardagslunken är så gott som redan här.
Med vardagen kommer också lite andra matvanor. Vi kan inte längre lägga ett par timmar varje eftermiddag på att tända grillen, marinera Quornfiléer och vätska ur gurka till tsatsikin, men samtidigt kanske vi inte vill ge upp allt som är gott och roligt här i världen bara för den sakens skull.
För att göra livet så lätt för alla er andra där hemma så kommer jag därför leverera en drös med goda, enkla och klassiska recept. Med en liten vegotwist, signerad yours truly så klart.
DSC_2978
Först ut är den klassiska quornfärssåsen (ja, i mitt hem är den iaf klassisk, jag har lagat bolognese i stort sett uteslutande på Quorn i minst tio år eller så). Den här versionen av såsen är sprängfylld med goda grönsaker så att alla inblandade får i sig de vitaminer de behöver, samtidigt som den förhoppningsvis är god nog så att alla tar seconds. 😉

DSC_2982

DSC_2986 (2)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

variant på klassisk köttfärssås
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
9 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!