Hej!
Förra veckan började skolorna i Stockholm, och i och med det så börjar också vardagen på riktigt för de flesta av oss. Själv har jag redan hunnit jobba i typ tre och en halv vecka, så vardagslunken är så gott som redan här.
Med vardagen kommer också lite andra matvanor. Vi kan inte längre lägga ett par timmar varje eftermiddag på att tända grillen, marinera Quornfiléer och vätska ur gurka till tsatsikin, men samtidigt kanske vi inte vill ge upp allt som är gott och roligt här i världen bara för den sakens skull.
För att göra livet så lätt för alla er andra där hemma så kommer jag därför leverera en drös med goda, enkla och klassiska recept. Med en liten vegotwist, signerad yours truly så klart.
Först ut är den klassiska quornfärssåsen (ja, i mitt hem är den iaf klassisk, jag har lagat bolognese i stort sett uteslutande på Quorn i minst tio år eller så). Den här versionen av såsen är sprängfylld med goda grönsaker så att alla inblandade får i sig de vitaminer de behöver, samtidigt som den förhoppningsvis är god nog så att alla tar seconds. 😉