fbpx

Sidan är tillbaks!

00446104-557920_500Hej!

Om ni är någon av ungefär den tredjedel av mina besökare som brukar titta in återkommande så kanske ni märkt att bloggen just legat nere i två veckor. Jävligt olyckligt måste jag säga!
Det har handlat om en kombination av slarv med fakturor ifrån mitt håll och en helt otroligt seg kundservice på Binero som tog nästan en dag på sig att svara varje gång jag mailade tillbaks till dem och dessutom inte har autogiro vilket krävs för en slarver som mig. Men, med tanke på att ni fortsatt komma tillbaks trots att jag bloggat otroligt sällan det senaste året så hoppas jag att ni kanske överlever även detta.
Jag går snart på föräldraledighet så då hoppas att att ha betydligt mycket mer tid för bloggandet och matlagandet. Förutom det vanliga tänker jag att det förhoppningsvis också ska bli en del bakande och barnmatsfixande. Jag har dessutom ett hemligt och spännande litet samarbete som är på gång den här veckan och som kommer att avslöjas inom kort (jag tycker iaf att det är spännande, men jag är ganska lättroad, haha:P)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!