Två grymt goda sätt att tillaga ägg.

Jag är inte världens sportigaste person och är absolut inte något hälsofreak, men alla vill vi ju må bra. Eftersom att jag inte äter kött, och oftast prioriterar att få i mig goda saker framför det som är absolut mest näringsriktigt så kan jag under perioder få lite problem med att få i mig tillräckligt mycket protein. För att råda bot på det så började jag äta en hel del ägg till frukost för ca ett år sedan. Det har också hjälpt till med att skära ner på kolhydraterna vilka jag absolut inte lider någon brist på. Det blir väl en tre stycken ägg om dagen, och jag har börjat lära mig en hel del olika sätt att tillaga dem på.
Här är två av mina favoritvarianter, presenterade av två av Britain’s finest. Ramsay är en jävla fjant när det kommer till att laga vegetariskt, men när det kommer till äggröra så vet han vad han snackar om.
Jamie å andra sidan är en riktig matgud och hans omelett är grym, jag äter den hela tiden. Den funkar helbra som middag också. Eftersom den går så fort att laga så brukar jag göra en omelett per person när vi äter den till kvällsmat. Gästerna får välja vilka fyllningar de vill ha i och så serveras den direkt från stekpannan med en god sallad.
Gör mig en tjänst och köp ekologiska ägg. Mat blir godare om det finns lite hjärta bakom den.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

recept i det här inlägget

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!