fbpx

Vegansk fiskgratäng


Hej!
Hoppas allt är fint med er! Själv har jag hamnat sängliggandes pga feber å lite annat otyg i helgen vilket ju känns lite mindre nice. Det känns lite dubbelt, på ett sätt är det skönt att faktiskt vara tillräckligt sjuk för en gångs skull för att faktiskt inte riktigt orka eller kunna jobba (ok – jag pallar ligga i sängen eller i soffan å skriva en stund, men inte i timmar – och jag orkar verkligen inte springa runt på stan eller laga en massa mat) så jag har för en gångs skull en anledning till att inte göra så mycket annat än att kolla på Star Trek.
Å andra sidan avskyr jag att känna mig som en odugling som bara ligger i soffan när min sambo springer runt på kalas med barnen, och städar och fixar hemma. Eller för den delen att behöva ställa in jobb. 🙁
Nåja, jag får väl bara bita i det sura äpplet och acceptera att jag inte alltid är på topp, och sen ge sambon en rejäl massage när jag hamnar på fötter igen.


Den här fiskgratängen tog jag ursprungligen första gången fram (i en lite annan version dock) till min kokbok Jävligt God Husman, men jag har aldrig publicerat det på bloggen förut. Det är otroligt enkelt och gott och jag rekommenderar verkligen att ni testar det! Ett tips – kikärtsspad i potatismoset + liiite gurkmeja för färgen gör all skillnad i världen här. Det ger potatismoset den där rätta stadgan som behövs för att det ska hålla formen i ugnen och bli riktigt fint. Testa själva!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required
DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med purjolöksstuvning
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
17 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
17
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!