fbpx

Vegansk pastasallad med ost och skinka

*I samarbete med Go Vegan veganostar*

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Nu är sommaren igång och ni kommer med största säkerhet både och och annan gång ge er ut på picknick med familjen. Då kan det sitta på sin plats med ett riktigt gott och enkelt salladsrecept som ni kan släpa med er ut på fältet.

Jag har teamat upp med de nya Go Vegan-ostarna från norska Synnöve här under sommaren för att ge er ett gäng smarriga och somriga recept baserat på deras nya veganska ost. Den är ganska lik de övriga veganska ostarna på marknaden baserade på kokosfett, men är verkligen en av de bästa på marknaden. Den smälter riktigt fint, smakar gott och är på alla sätt och vis i framkant i sitt segment.

Jag har gjort alldeles för lite rätter här på bloggen tidigare med vegansk ost, kanske då främst för att veganska ostar tidigare verkligen inte riktigt hållit måttet. Men nu när de då faktiskt börjar bli något att tala om så känns det väldigt kul att kunna ge er några recept baserade på dessa!

I det här första receptet så gör jag min egen take på den otroligt klassiska och kanske lite smått utjatade pastasalladen med ost och skinka. Ni vet den där som i stort sett alltid finns att köpa i färdigsalladshyllan på 7-Eleven eller i matbutikerna. Men så klart en betydligt mycket fräshare och godare version! Helt enkelt den mest klassiska varianten av pastasallad, uppdaterad för 2019 och för att vara 100 % växtbaserad! Det är ett superenkelt recept och ingredienserna går att variera efter vad du gillar och har hemma.

Stötta gärna vårt arbete genom att köpa min kokbok! Innan 3 september då den släpps går det att förhandsboka ett signerat ex utan extra kostnad på adlibris: adlibr.is/veganskhusmanskost

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med vegansk ost, rökt tofu och vitlöksdressing

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!