fbpx

Vegetarisk canneloni från VeggieUF!

Det här receptet är väldigt gammalt och det finns en bättre version här:

Veganska Canneloni


Hej!
Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern. Deras företag heter Veggie UF och deras idé är att ta fram en vegetarisk kokbok som kan hjälpa folk att komma igång med att laga vegetarisk mat. Hur kul som helst tycker jag, och därför vill jag slå ett extra litet slag för både deras kokbok och för er möjlighet att köpa den!
Så här beskriver de själva sin bok:
”Vill du också börja äta mer vego men vet inte hur du ska gå tillväga? Känner du att vego verkar krångligt eller och vill du ha en bra guide för att komma igång?

Veggieboken är en bok för dig som vill fortsätta att äta dina favoriträtter fast grönare och nyttigare! Med teman från lättlagade recept till pastarätter eller varför inte något indiskt från vår ”All around the world” sektion? Veggieboken ger dig de enkla och goda tipsen för ett bättre välmående för dig och din omgivning. Ät gott, må gott och gör gott!
Ni hittar oss, och beställer boken (159:- + frakt) på
Instagram: @Veggie_UF
Facebook: Veggie UF
Mejl: Veggieuf@gmail.com”
Så vad väntar ni på? Beställ på vettja! Det finns bara typ 100 ex kvar av den efter julrushen råkar jag veta 😉
För att ytterligare öka era incitament så har jag bett tjejerna att dela med sig av ett av sina recept ifrån boken som jag kan visa er här på bloggen. De valde ut den här smarriga veganska cannelonigratängen. Som ni kan ser så kommer alla recept både med veganska alternativ OCH med en komplett näringsuträkning! Det är ju till och med ambitiösare än vad jag själv pallar med! 😉

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Med tomatsås och veganskostsås
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!