fbpx

Vi behöver dig!


Hej!
Jag vill prata om Jävligt Gott, och om varför DU behövs!
Kött är gott. Det är jävligt gott.
Hamburgare. Pizza. Kebab. Grillat och klassisk svensk husmanskost. Maten vi alla älskar och har vuxit upp med. De stora smakerna, upplevelserna och kulturen.
Problemet är bara att köttet inte är vad det har varit. Det kött vi äter idag har ingenting att göra med det kött som farmor och farfar åt när de var små och höll egna djur på gården.
Idag är kött, ägg och mejeriindustrierna jättelika maskinerier som producerar miljoner ton kött, mjölk och ägg varje år. Bara i Sverige slaktar vi 99 miljoner månadsgamla kycklingar, 2.5 miljoner grisar som aldrig får se solen och 400 000 kossor varje år, varav mer än hälften är utslitna mjölkkor. Djurindustrin är en av världens mest miljöförstörande branscher och vår överdrivna konsumtion av kött och feta mejerier ger oss cancer, hjärt och kärlsjukdomar på ett sätt som aldrig förr.
Vi det det här. Men trots det äter vi kött som om det inte fanns en morgondag. Varför då?
Jo för att det är gott!
Och om vegomat någonsin ska slå igenom så räcker det inte med att berätta för folk att det är bättre för djuren, naturen och hälsan. Vi måste också göra vegomaten lika jävliga god, om inte bättre!
Därför finns Jävligt Gott. Och därför behöver vi dig.
Bli en av Jävligt Gotts Patreons idag så hjälper du oss att visa fler hur jävligt gott det kan vara med vegomat genom att hjälpa oss att ta fram fler recept, fler konsumentguider, restaurang och produktrecensioner, fler matlagningsprogram, fler utbildningar och marknadsföringskampanjer riktade både mot privatpersoner och mot restauranger och offentliga kök. Vi ska visa att det finns vegomat som passar alla, lära folk hur de lagar den och opinionsbilda och verka för att öka tillgängligheten av jävligt god vegomat överallt, på alla platser där det behövs.
Du som Patreon hjälper till både genom att stötta vårt arbete finansiellt, men också genom att vara med och utforma och testa våra produkter och som en ambassadör i att sprida ordet vidare till fler. Som bonus får du också rabatter, erbjudanden, inbjudan till exklusiva events och möjlighet att engagera dig i vår verksamhet på massor av olika sätt!
Vi behöver dig, signa upp idag och hjälp oss att göra 2018 till året då det vänder på riktigt!
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredDELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!