fbpx

Vinterrea på min bok och mina affischer!

bild (10) (1024x768)Hej!
Som en sen farsdagspresent eller tidig julklapp bjussar jag och Owl Streets nu på gratis frakt på alla produkter ifrån vår satsning Bloody Good Vegetarian BBQ. Boken med samma namn är given att bli ett samlarobjekt inom kort och affischerna kan vara det snyggaste som har välsignat denna jord sen min sambo föddes. Varför inte passa på och slå till? De kan vara slut i morgon! 😀
För alla er som är nya här på bloggen, eller inför Bloody Good Vegetarian BBQ, så kan jag ge en kort resumé. I våras kontaktade killarna på Owl Streets mig med ett oemotståndligt förslag. De var ute efter nya idéer för sina affischer och gillade min blogg. Var jag sugen på att samarbeta med dem kring en ny affischserie med mina recept? Eh. Ja?
Det hela visade sig vara så lyckat och roligt, så vi bestämde oss för att ta det ett steg till. En stor del av min glädje i att blogga om mat handlar ju just om att få berätta något om maten jag lagar; Varifrån inspirationen kommer, ge några hjälpsamma tips på vägen, eller kanske bara helt enkelt försöka klämma in några halvljumma ordvitsar bland alla fräsande färsbiffar och kokande quornkorvar. Så vi skrev en bok. Vissa skulle kalla det ett glorifierat häfte. Jag skrattar dem rakt upp i ansikten. Häfte? Knappast! Det här är 24 sidor fyllda med högkvalitativa och vackra illustrationer och fotografier. Unika recept by yours truly, samt en sablarns massa inspiration för att hjälpa oss genomlida vintern och drömma om de härliga sommardagar vi har framför oss.
Här kan ni läsa mer om boken.
framsida-2 (1024x683)
intro (1024x768)
na¦êrbild-rygg (1024x683)
Och här om de olika affischerna… Veggie Burger.
veggieburger-5 - Kopia
IMG_5277
Fooled Pork
fooled-2
 
DSC_2047
The Mother of all Tomato Salads
tomatosalad-1 (1024x683)
 
DSC_1833
Halloumi Skewers
halloumi-3
 
spett
och sist, men inte minst Quesadillas.
quesadillas-2 (1024x683)
 
IMG_0357 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!