Vegansk spansk tortilla med aioli och mojo rojo

 ***I samarbete med Fazer Yosa*** Hej! Hoppas allt är fint med er!  Det här receptet och inlägget är i samarbete med Fazers nya havreprodukter Yosa. Det är ett gäng växtbaserade mejeriprodukter (kan man säga så?) som allesammans av riktigt bra kvalité och som än mer utökar utbudet av bra växtbaserade alternativ på marknaden, men […]

Vegansk bouillabaisse

Hej! Det här receptet har jag sugit på att laga länge! Det är ett av de tio recept jag samlade in till min ”att laga lista” i höstas när jag utlyste en kokbokstävling till de tio roligaste recepten att veganisera och som jag tänkte börja sätta tänderna i här under våren. Bouillabaisse är i min […]

Riktigt god aioli

Varje matlagare med självaktning måste lära sig att sno ihop en fin aioli. Det tycker i alla fall jag, och i går när de övriga käkade skaldjursfat och jag lite andra prylar (som kommer i ett senare inlägg) så fick jag hedersuppdraget att stå för just aiolin. Jag har tidigare skrivit ner ett recept på […]