Vegansk paella och ett riktigt bra hållbart investeringstips!
*I samarbete med Paradiset* Hej! Hoppas allt är fint med er! Idag vill jag snacka lite allvar om det här med att tillsammans ta ansvar för var vi äter och hur det påverkar vår hälsa och vår planet. Och om att det faktiskt kan vara enklare än vi tror! Maten vi äter står för […]
Ungerska grillspett med fänkålsstuvning och persiljestekt potatis – Trerätters med Brutal Brewing, huvudrätten
*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing* Hej! Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i. Brutal är roliga, dels för att de gör god öl men också för att all deras produktion både är […]
Fänkålsgratinerade quornfiléer, vardagshusmanstema!
Hej! Det här receptet skriver jag faktiskt några dagar i förväg, då jag när ni läser det här kommer att vara på andra sidan jorden, och nog antagligen kommer ha alldeles för fullt upp för att skriva några längre blogginlägg. Jag är i Hong Kong hela veckan tillsammans med en annan av mina samarbetspartners för […]