fbpx

Jävligt Hummus

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här kommer augustis recept på den veganska månadsburgaren jag har skapat till Bastard Burgers! Jag kallar den Jävligt Hummus och det är bland annat exakt det den innehåller! Men – med en twist. Jag rekommenderar att du gör den på gula ärtor den här gången istället för på […]

Jävligt Svart – Jävligt Gotts månadsburgare på Bastard Burgers i februari

*I samarbete med Bastard Burgers* Hej vänner! Hoppas att allt är fint med er! Här har allt – och då menar jag verkligen ALLT, dragit igång med full fart. Det är NYA stora hemliga projekt, mängder av utbildningar och föreläsningar samt massor av andra coola och roliga grejer på gång i Jävligt Gotts värld. Inte […]

Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Hej! Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs. Jag är bara totalt förälskad. Det här är […]

Veganska raggmunkar med fejkon och rårörda lingon

Hej! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på de raggmunkar med fakeon som jag käkade till middag! Det blev sjukt gott, så jag kände att jag genast var tvungen att slänga mig på tangentbordet och skriva ner receptet 🙂 Jag har utgått ifrån Morbergs grundrecept på vanliga raggmunkar och modifierat det […]

Vegansk brunch

 Hej! Som ni kanske har koll på så kör jag ett roligt litet experiment som går ut på att jag helt ställt om min frukost till helt växtbaserad! Än så länge har det gått finemang, och jag saknar faktiskt inte mina gamla mejeriprodukter ett dugg. Det enda trista är att de flesta vegoostar jag […]

Vegansk pasta carbonara

Hej hej! Det här med veganmat är något som alltid ligger och puttrar nära ytan hos mig. Jag är verkligen något av en wannabevegan, men tyvärr alldeles för svagsinnad för att helt palla ta steget. Men jag gör mitt bästa, och när man hittar recept som det här så känner jag ofta att jag tar […]

Tortellini med fejkon, trattkantareller och rödvin

Ibland behöver ett recept inte vara så komplicerat för att vara gott. Det här är ett sånt. Om du bara har en kvart på dig, lite överblivet fejkon i kylskåpet och en fin date på ingång. Då är det här rätt recept för dig. 😉

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT