SVENSK TÅNG: EN RÅVARA ATT RÄKNA MED

Hur ser processen ut för en tångbonde, är tång vår stora nästa hållbara satsning, och varför går processen så långsamt framåt? Vi djupdyker (jaja..) ner i tångens värld, med Nordic SeaFarm, ett av Nordens största algföretag, som berättar om att tången behövs för att ställa om till fler hållbara alternativ, och kanske till och med […]
Jävligt Gott skapar årets Earth Hour-meny

Hej! Jag blev väldigt hedrad och glad när Världsnaturfonden hörde av sig för någon månad sedan och frågade om jag var intresserad av att komponera årets så kallade ”Earth Hour meny” inför Earth Hour den 25 mars i år. Självklart ställde jag gärna upp på det! Earth Hour är som ni säkert känner till en […]
The Borneo Case – Svenska banker investerar våra sparpengar i skövling av regnskog

Hej! Här kommer ett väldigt ovanligt, men minst lika viktigt inlägg på Jävligt Gott. Det kommer inte alls handla om mat, men om något annat som ligger mig väldigt nära om hjärtat och som har lika mycket som vad vi äter att göra med hållbarhet och att ta ansvar för hur vi påverkar naturen och […]