Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Hej! Jag hoppas att allt är bra med er! Vem älskar inte fiskpinnar? Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem! Det är något särskilt med de där grejerna man åt och gjorde som barn […]

Vegansk banh mi

Hej! – Recipe in english further down the page! – Det här receptet gjorde jag ursprungligen åt tidningen Vegourmet i våras, men det är så jävla gott så det förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen också! Banh mi är klassisk street food från Vietnam som har spritts som en löpeld över världen. I stort sett […]

Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM!

Hej! För tre veckor sedan var jag på Grill & BBQ SM  och skuggtävlade mot Sveriges grillelit med mina vegetariska rätter i deras köttkategorier. Låter det lite galet? Jo det var det väl kanske, men det är ju ofta de tokigaste idéerna som blir de roligaste. 😉 Vi frågade först om man fick vara med i tävlingen […]

Vegansk ceasarsallad med grönkål och ostronskivling

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här knatar allt på för fullt. Jag ligger precis i slutskedet på produktionen av min nya webbkurs som kommer att släppas inom väldigt kort nu. Det känns sjukt peppigt och jag kan inte vänta på att få berätta mer om den och börja visa upp den för er […]

Pizza med svartkål, blomkål och senapsmajonnäs

Hej! Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik. Jag har bidragit med tre recept på goda veganska pizzor och en enkel och god pizzadeg. Veganska pizzor kan tyckas vara lite klurigt att få till. Osten […]

Veganskt påskbord

Hej! Nu nalkas påsken på nytt och precis som vid alla andra högtider ökar behovet av bra tips och förslag till vad man ska servera alla de veganer och vegetarianer som också vill ta del av festligheterna, eller hur man helt enkelt bara varierar upp sitt eget påskbord och gör det lite grönare än vanligt. […]