fbpx

Saffransdoftande couscoussallad med torkad frukt och nötter

Hej! Den här matiga couscoussalladen MÅSTE ni testa! Eller ja, sallad och sallad. Det är i ju i stort sett en hel rätt i en enda panna, fullproppad med godsaker. Inspirationen kommer så klart ifrån Marocko, men jag har höftat och hittat på lite allt eftersom jag själv tyckte att det lät gott och inte. […]

Pasta Arrabiata med rostade pistagenötter och cashewparmesan

Hej! Hoppas allt är fint med er. I det här inlägget vill jag prata om nötter! Och inte vilka nötter som helst utan om ekonötter och varför de är bra. Som ni kanske har märkt om ni har googlat runt på vegansk mat de senaste åren så innehåller väldigt mycket vegansk mat nötter. Nötsmör, nötostar, […]

Stekt brysselkål med mandlar och apelsin

Hej! En av julens alla klassiska smaker är den av kål av alla de slag. Det ska vara grönkål, rödkål, vitkål och inte minst brysselkål! Jag tror inte att jag är den enda som har en lite dubbel relation till den gröna lilla krabaten, efter att ha blivit itrugad den någon gång för mycket som […]

Vegansk pasta pesto

Hej! Jag insåg när jag lagade den här rätten igår att jag har väldigt många olika pasta pesto-recept på bloggen, men faktiskt inte ett enda enkelt rakt upp och ner helt enkelt bra veganskt pasta pesto-recept. Det närmsta är mina veganska gnocchis med nötpesto, men då det inte alltid är det folk är ute efter, […]

Vegansk tacopaj

Hej! Jag har på riktigt inte ätit tacopaj sedan jag blev vegetarian för drygt elva år sedan och bodde hemma hos mamma, som hade det här som en av sina specialitéer. Nu blev min paj inte riktigt som mammas (som dröp av ost och gräddfil) men redigt god blev den iaf! Här är receptet 🙂

Satayspett med jordnötssås gjorda på Tzay + bloggarmiddag!

Hej! I fredags hade jag det stora nöjet att få bjuda ett helt gäng av mina bloggarkollegor och vänner på middag hemma hos mig! Jag ska verkligen inte säga att det är synd om mig i det här jobbet alltså..! För er som inte känner till TZAY sedan tidigare så är det en sorts sojakött som […]

Vegansk ceasarsallad med grönkål och ostronskivling

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här knatar allt på för fullt. Jag ligger precis i slutskedet på produktionen av min nya webbkurs som kommer att släppas inom väldigt kort nu. Det känns sjukt peppigt och jag kan inte vänta på att få berätta mer om den och börja visa upp den för er […]

Veganskt påskbord

Hej! Nu nalkas påsken på nytt och precis som vid alla andra högtider ökar behovet av bra tips och förslag till vad man ska servera alla de veganer och vegetarianer som också vill ta del av festligheterna, eller hur man helt enkelt bara varierar upp sitt eget påskbord och gör det lite grönare än vanligt. […]

Vegansk gnocchi med nötpesto

Hej! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag fått någon sorts riktigt jävla jobbigt muskeldrag i ländryggen som gör mitt liv till någon av en pina just nu. Hoppas det går över fort, för som det är nu kan jag knappt varken sitta eller stå någon längre stund utan värktabletter. Livet alltså 😛 […]

Vegansk lasagne

Hej vänner! Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar. Oroa er inte – det är ingen […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT