fbpx

Krämig pasta med ärtor och champinjonsås

Hej! Hoppas allt är fint med er! 🙂 Tanken med den här rätten var att veganisera skolans klassiska ost och skinksås, fast så klart med en egen liten twist. Osten ersätts med vitlök, ljus sojasås och näringsjäst som ger en riktigt god umamismak, och istället för vanlig grädde använder jag havregrädde. Ju mer grädde desto […]

Boktips för vegoföretagare!

Hej! Hoppas allt är fint med er! Innan sommaren gav jag ett litet boktips för egenföretagare, och nu tänkte jag smalna av det hela lite och ge ett till tips fast riktat till alla er som funderar på att bli, eller som redan är vegoföretagare. Dvs på något sätt jobbar med att försöka få ut […]

Fem jävligt goda såser du måste testa

Hej! Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt. Den har en lätt havresmak, men den döljs enkelt av smakerna i de här olika såserna. Framförallt är det […]

Grillade ört- och bönbiffar

Hej! Just nu är jag nere i sommarstugan precis på gränsen mellan Östergötland och Småland, djupt in i vackraste Astrid Lindgrenland. Vi har varken el eller vatten, så det enda vi i stort sett kan göra är att grilla, bada i sjön och jobba i trädgården. Livet på en pinne dvs! Alla i familjen är […]

5 tips för att lyckas med Oatlys produkter

Hej! Jag tänkte passa på att dela med mig av en del av min gedigna erfarenhet av att laga mat med Oatlys produkter. Till skillnad från mjölk och grädde, som ju mer eller mindre är detsamma oavsett vilket företag du köper dem ifrån så beter sig ofta vegoprodukter från olika tillverkare sig väldigt olika då […]

Jävligt God BBQ, Serien, Avsnitt 1 – Jakten

Hej! Idag släpps första avsnittet av mitt helt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ. Jag hoppas att ni kommer att gilla det! Jag jobbar ganska ofta efter devisen att om ingen är där för att se trädet falla i skogen, vad spelar det då för roll? Av just den anledningen så har jag släpat med […]

Vegansk Bookmaker toast och jakten på den perfekta veganmackan

Hej! Hoppas ni har det bra där ute i sommarstugorna! Även om jag är den första att säga att man egentligen kan grilla hur mycket som helst så kan det ibland finnas ett behov av viss hejd på det hela. Man kanske inte vill grilla både till frukost, lunch och middag… Nu på somrarna brukar […]

Att Grilla Vegetariskt – Min nya webbkurs, är här!

Hej vänner! Äntligen, efter otroligt mycket hårt arbete och mycket snack så är den här. Min första (av förhoppningsvis många) webbkurs! Den heter ”Att Grilla Vegetariskt” och baseras på mina grilläventyr under 2017 med recept ifrån både mitt Bråvallasamarbete, Grill & BBQ SM samt min egen vegetariska grillkokbok från 2016, Jävligt God BBQ. [hr] Kursen […]

Jackfruit Texas Chili – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen

*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen* Hej! – Recipe in english and swedish further down! – Hoppas att allt är fint med er! Jag sitter själv för fulla muggar och planerar för otroligt stora och coola grejer som ni kommer att få ta del av om bara några dagar. Äntligen […]

Pastafrossa i Rom!

Hej vänner! Idag blev det inget Bråvallainlägg som utlovat, det kommer nämligen nästa vecka på grund av att både de och jag fick fullt upp i våra socialamediekanaler med annat. Jag har nämligen varit i Rom över valborgshelgen och lyxat till det i dagarna trenne tillsammans med min sambo. Helt barnfritt och fullständigt fantastiskt var […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT