Fem jävligt goda såser du måste testa

Hej! Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt. Den har en lätt havresmak, men den döljs enkelt av smakerna i de här olika såserna. Framförallt är det […]

Grillade ört- och bönbiffar

Hej! Just nu är jag nere i sommarstugan precis på gränsen mellan Östergötland och Småland, djupt in i vackraste Astrid Lindgrenland. Vi har varken el eller vatten, så det enda vi i stort sett kan göra är att grilla, bada i sjön och jobba i trädgården. Livet på en pinne dvs! Alla i familjen är […]

5 tips för att lyckas med Oatlys produkter

Hej! Jag tänkte passa på att dela med mig av en del av min gedigna erfarenhet av att laga mat med Oatlys produkter. Till skillnad från mjölk och grädde, som ju mer eller mindre är detsamma oavsett vilket företag du köper dem ifrån så beter sig ofta vegoprodukter från olika tillverkare sig väldigt olika då […]

Jävligt God BBQ, Serien, Avsnitt 1 – Jakten

Hej! Idag släpps första avsnittet av mitt helt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ. Jag hoppas att ni kommer att gilla det! Jag jobbar ganska ofta efter devisen att om ingen är där för att se trädet falla i skogen, vad spelar det då för roll? Av just den anledningen så har jag släpat med […]

Vegansk Bookmaker toast och jakten på den perfekta veganmackan

Hej! Hoppas ni har det bra där ute i sommarstugorna! Även om jag är den första att säga att man egentligen kan grilla hur mycket som helst så kan det ibland finnas ett behov av viss hejd på det hela. Man kanske inte vill grilla både till frukost, lunch och middag… Nu på somrarna brukar […]

Att Grilla Vegetariskt – Min nya webbkurs, är här!

Hej vänner! Äntligen, efter otroligt mycket hårt arbete och mycket snack så är den här. Min första (av förhoppningsvis många) webbkurs! Den heter ”Att Grilla Vegetariskt” och baseras på mina grilläventyr under 2017 med recept ifrån både mitt Bråvallasamarbete, Grill & BBQ SM samt min egen vegetariska grillkokbok från 2016, Jävligt God BBQ. [hr] Kursen […]

Jackfruit Texas Chili – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen

*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen* Hej! – Recipe in english and swedish further down! – Hoppas att allt är fint med er! Jag sitter själv för fulla muggar och planerar för otroligt stora och coola grejer som ni kommer att få ta del av om bara några dagar. Äntligen […]

Pastafrossa i Rom!

Hej vänner! Idag blev det inget Bråvallainlägg som utlovat, det kommer nämligen nästa vecka på grund av att både de och jag fick fullt upp i våra socialamediekanaler med annat. Jag har nämligen varit i Rom över valborgshelgen och lyxat till det i dagarna trenne tillsammans med min sambo. Helt barnfritt och fullständigt fantastiskt var […]

One pot pasta puttanesca och ett bra sätt att minska matsvinn!

Hej! Jag vet inte hur ni känner, men jag har personligen börjat tänka allt mer på hur den mat jag äter och hur jag beter mig påverkar både miljön och min egen kropp. Det kanske är Donald Trumps klimatförnekande eller det faktum att jag ju mer eller mindre jobbar med kopplingen mellan mat och hållbarhet […]

Tre veganska pizzor – Jävligt Gott festivalkäk!

Hej! Dagens recept är hela tre recept i ett då det är pizza som är temat och jag idag bjuder på hela tre olika sorters veganpizza, ett klassiskt kebabpizzerecept, en margherita och en egen kreation med zucchini, ostronskivling och smarrig vegomajonnäs. Jag har skrivit om det här med veganpizza flera gånger förut och jag vidhåller […]