Jävligt God BBQ 2017 är här!

Jävligt God BBQ är framtidens gröna grillmat. Den är stor, den är svullig och den är samtidigt helt vanlig. Precis som det ska vara. Inga krusiduller, bara jävligt god mat. – Kursen, serien, boken och recepten! I allt för många år har vegetariskt på grillen handlar om att försöka att inte bränna själen ur tråkiga sojakorvar, att […]
Grillad ananas med chokladsås, chili och koriander

Hej! Hoppas allt är bra med er! Jag har så sjukt mycket på gång just nu så huvudet nästan bara snurrar runt i ring på mig. Men jag försöker hålla i hop så gott jag kan! En stor bidragande faktor till att jag faktiskt HÅLLER ihop just nu med allt som händer heter Manuela Fredriksson […]
Jävligt Gott på Grill & BBQ SM 2017 – Allt om helgen!

Hej! I helgen som gick åkte jag tillsammans med Ta Fram Det Bästa ner till Grill & BBQ SM som arrangerades på Liseberg i Göteborg. Jag. En vegetarisk matbloggare. På Sveriges kanske köttigaste event någonsin. Vad gjorde jag där skulle man kunna fråga? Undra icke mer! Jag har alla svar, en massa bilder och livevideos […]
Philly cheese steak – Jävligt Gott festivalkäk med Bråvallafestivalen

Hej! Även om man inte kan tro det på vädret så är det ju faktiskt vår på riktigt nu! April är slut och grillpremiären är by far passerad. Det verkligen suger i fingrarna i att få komma ut mer och grilla och göra roliga grejer. Som till exempel att åka på festival! Jag fortsätter mitt […]
Vegansk ceasarsallad med grönkål och ostronskivling

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här knatar allt på för fullt. Jag ligger precis i slutskedet på produktionen av min nya webbkurs som kommer att släppas inom väldigt kort nu. Det känns sjukt peppigt och jag kan inte vänta på att få berätta mer om den och börja visa upp den för er […]
Tre veganska pizzor – Jävligt Gott festivalkäk!

Hej! Dagens recept är hela tre recept i ett då det är pizza som är temat och jag idag bjuder på hela tre olika sorters veganpizza, ett klassiskt kebabpizzerecept, en margherita och en egen kreation med zucchini, ostronskivling och smarrig vegomajonnäs. Jag har skrivit om det här med veganpizza flera gånger förut och jag vidhåller […]
Ungerska grillspett med fänkålsstuvning och persiljestekt potatis – Trerätters med Brutal Brewing, huvudrätten

*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing* Hej! Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i. Brutal är roliga, dels för att de gör god öl men också för att all deras produktion både är […]
Veganska ribs med coleslaw och potatisklyftor – Jävligt Gott Festivalkäk!

Hej! Nu har vi kommit halvvägs (dv 4 av 8!) med mina jävligt goda festivalrätter som jag har tagit fram, och dagens recept är fan ingenting att leka med! 😀 Dessa veganska ribs är framtagna för att passa perfekt på grillen i sommar och är onekligen något extra. Oumphs filéer är perfekta till den här […]
Pizza med svartkål, blomkål och senapsmajonnäs

Hej! Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik. Jag har bidragit med tre recept på goda veganska pizzor och en enkel och god pizzadeg. Veganska pizzor kan tyckas vara lite klurigt att få till. Osten […]
Veganskt påskbord

Hej! Nu nalkas påsken på nytt och precis som vid alla andra högtider ökar behovet av bra tips och förslag till vad man ska servera alla de veganer och vegetarianer som också vill ta del av festligheterna, eller hur man helt enkelt bara varierar upp sitt eget påskbord och gör det lite grönare än vanligt. […]