fbpx

Svampburgare med chèvre och kanderad lök

IMG_1099
Hej vänner!
Just nu sitter jag nere i Skåneland och tittar ut över havet. Jag ska inte säga att jag känner mig som Ulf Lundell, men jag kan förstå honom. Det är något jävligt vilsamt med att ha havets mörkgrå vågor som vandrar oändligt mot stranden och en horisont som nästan sömlöst övergår från blågrå himmel till ett plåtgrå hav.
I kväll ska jag grilla för första gången i år. Det ska bli jävligt fint.
Några av er kanske förstår hur fruktansvärt trist det är att bo inne i storstaden, i en liten lägenhetslåda och inte ha den minsta lilla möjlighet att grilla på flera månader varje år. Sportlovet brukar komma som det första lilla andningshålet. Då åker vi ner till mina svärföräldrars hus nere vid Skälderviken och flyr vardagen. Då grillar jag.
För någon veckan sedan så blev dock the cravings för hårda, så jag och brorsan blev tvungna att slå på stort med en burgarfest som hette duga. Det blev inte samma grej hemma i köket som det hade varit här nere med elden vid havet. Men fint var det. Det stod franska bistroburgare på menyn, och de var gjorda av svamp. Här är receptet.
IMG_1089
IMG_1085

Svampburgare010
Foto: David Johansson

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med chèvre och kanderad lök
Så gör du dem själv!
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!