Vegansk grönkålspaj med ifraiche och gräslök

Hej! Det här pajreceptet är riktigt smarrigt och enkelt! Pajstanningen är anpassad utifrån äggstanningen i det här tortillareceptet och blir supersmarrigt, även om det inte alltid kanske blir supersnyggt. Kikärtsmjöl har en viss tendens att ”spricka” lite på ytan när det blir torrt, så det är viktigt att ha i lite fett i smeten så […]

Fem jävligt goda såser du måste testa

Hej! Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt. Den har en lätt havresmak, men den döljs enkelt av smakerna i de här olika såserna. Framförallt är det […]

Veganska pizzor – tre sätt att lyckas!

  Hej! Hoppas allt är fint med er! Som ni kanske vet så har jag utforskat det här med veganska pizzor ganska mycket på senaste. Jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att något så gott som pizza ska vara så otroligt svårt att få till på ett gött och smarrigt sätt bara för att […]

5 tips för att lyckas med Oatlys produkter

Hej! Jag tänkte passa på att dela med mig av en del av min gedigna erfarenhet av att laga mat med Oatlys produkter. Till skillnad från mjölk och grädde, som ju mer eller mindre är detsamma oavsett vilket företag du köper dem ifrån så beter sig ofta vegoprodukter från olika tillverkare sig väldigt olika då […]