Perfekt vegansk pizzaost

Hej! Hoppas att allt är fint med er! Jag sitter just nu i bilen (i baksätet så klart) på väg hem ifrån sommarstugan i sydligaste Östergötland på väg för en mellanlandning i Stockholm innan vi åker ner till Skåne igen för det sista semesterrycket. När det här inlägget publiceras kommer vi vara där nere och […]

Super god ceasarsallad

Hej! För någon vecka sedan skrev jag om mitt nya samarbete med Like Meat där vi bland annat vill lära er att veganisera era favoritkycklingrätter och jag utlovade fler recept från videon som vi gjorde tillsammans. Här kommer nästa! Det är en vegansk ceasarsallad med knaperstekta Like Chicken bitar, krutonger, stekt rökt tofu, sallad och […]

Vegansk köttfärssås med pistou

Hej! Hoppas allt är fint med er! Jag sitter i skrivande stund i bilen (i baksätet så klart..!) på väg hem från sommarhuset nere i Skåne där vi spenderat midsommar. Mina svärföräldrar har nyligen byggt ett nytt hus där nere vid Skälderviken och det har verkligen blivit helt fantastiskt. Jag kan knappt tro att jag […]

Grillad blomkål med mangosalsa och jerkBBQsås

Hej! Nu är sommaren verkligen här, om några dagar slutar skolan och semester börjar närma sig. Det är med andra ord verkligen hög tid för grillning! Jag har hållit ett par grillkurser här under maj och har dels tagit fram några nya recept, men också sammanställt en stor grillmeny som jag tänkte att jag skulle […]

Så lyckas du med Beyond Burgaren – video!

Hej! Hoppas allt är fint med er! Idag har jag en ny liten grej till er! I samarbete med min nya agentur United Screens! De är experter på youtube och min tanke är att jag också ska bli det 😉 Vi har jobbat på att utveckla nya format för youtubekanalen och bloggen och idag har […]

Vegetariska Foodhacks och smakförhöjare – vegoskolan avsnitt 3

Hej! En av de grejer jag verkligen nördat in på de senaste åren är hur man förhöjer och tar fram smaken så mycket som möjligt i vegetarisk mat för att kompensera för frånvaron av den extra kropp och konsistens som köttet ofta ger i många klassiska rätter. En del rätter står självklart sig fint att […]

Recension: Tenzo på Onipollos Hatt – veganska lyxpizzor för en kväll

Hej! Hoppas allt är bra med er! Själv försöker jag landa så gott det går efter de här två galna veckorna som just passerat. Som ni säkert har sett så gick jag och VANN MATBLOGGSPRISET FOLKETS VAL i onsdags, den 19 okt. En och en halv vecka dessförinnan, den 10 oktober var första dagen som […]