Veganska revbenspjäll med Clara Henry!

Hej! Jag hoppas att allt e fint med er! Förra veckan hade jag den stora glädjen att få hänga en eftermiddag med supercoola Clara Henry i vår köksstudio. Jag hade bjudit in henne för att få en chans att snacka om något som jag tänker att hon generellt sett är en expert på, och som […]

Ugnsbakad vitkål med Ultuna Pepparrot

Hej! Nyårstiderna drar sig verkligen närmare nu! Fyra dagar kvar! Känner ni peppen? Haha, nåja, det är ju inte Super Bowl vi snackar om, men för många (inklusive mig!) så är nyår ett tillfälle att fira lite extra och käka något lite extra lyxigt. Själv ska jag ge mig ut på restaurang (vart får ni […]

Vegetariska kåldolmar, vardagshusmanstema!

Hej där vänner! Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten. Men, mer om det i ett annat inlägg. För nu jävlar ska vi laga husmanskost! Jag bara ÄLSKAR kål. Det är en så sjukt underskattad grönsak. Överlag skulle […]

Vegansk kålpudding

Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan. Det här är och kommer förbli först och främst en blogg. Böckerna är bara […]

Coleslaw

Tjenare vänner! Det går bra nu:) Idag gjorde jag radiopremiär på East FM 100,9, en lokal radiostation i Linköping/Norrköping där jag kommer att snacka lite vegokäk varje fredagseftermiddag nu under hösten. Jag och grabbarna på Owl Streets sitter också och filar på en BOK(!!!) om vår Bloody Good Vegetarian BBQ satsning som kommer att finnas för […]

Gyllene potatis och vitkålswok

Igår var jag ute och drack alldeles för många öl, så jag tog mig en lugn fredagskväll framför Fight club och Criminal Minds. Sarah var ute med en gammal vän och käkade. Indiskt på något hippt ställe vid Mariatorget, Dado heter det och det ligger högt upp på min måste besökalista. Alltid kul med nya […]