Kall bearnaisesås

Enkel krämig sås som funkar bra till grillat
” En enkel och jävligt god kall och krämig sås med smaker av dragon, vinäger, persilja och vitlök. Passar perfekt till grillat! ”
– Gustav

Receptet: Kall bearnaisesås

4 portioner

Ingredienser

Kall bearnaisesås

IFraiche 2 dl
Hackad färsk eller torkad dragon 1 tsk
Vitvinsvinäger 1 msk
Socker 1 tsk
Riven gul lök 1 msk
Hackad persilja 0.5 dl
Salt och vitpeppar Efter smak

Gör så här

Kall bearnaisesås

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Fem jävligt goda såser du måste testa


Hej!
Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt. Den har en lätt havresmak, men den döljs enkelt av smakerna i de här olika såserna. Framförallt är det mycket snällare mot både kroppenklimatet och mot kossorna. Bra va?
Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg. Jag har skrivit om de flesta tidigare på bloggen eller i mina kokböcker, men se det här lite som ett best of inlägg.

Bonus: Här har ni receptet på hamburgerdressingen på första bilden! Det blir också helbra med iFraiche!

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!