fbpx

Matlagningskurs för grupper

Föreläsning
Spela videoklipp

Nu lanserar vi på nytt våra väldigt populära matlagningskurser där ni under en helkväll djupdyker ner i den växtbaserade matlagningen under Gustavs handledning.

Dessa kurser är enbart tillgängliga för bokning av grupper om 10 personer och uppåt och det går alltså inte att boka enskilda platser. Däremot kan ni som en grupp av vänner, en förening, organisation, företag eller avdelning gå samman och boka en kurs.

Hur går det till?

Under 4-5 timmar får ni en helkväll där Gustav först inleder med en kort föreläsning och presentation av recepten följt av ca 2 timmar matlagning där ni själva får laga en dignande buffé av växtbaserat mat. Menyn skräddarsys efter era önskemål och behov och ni får dryckesförslag att ta med er själva.

Därefter njuter ni av måltiden tillsammans med Gustav tills det är dags att gå hem. Det behöver inte vara svårare än så!

Hur många kan ni vara?

Vi tar grupper på 10-15 personer i vår egen studio vid Fridhemsplan i Stockolm.

Grupper på 16-40 personer hittar vi skräddarsydda lösningar på beroende på vart ni önskar utbildningen och när. Vi samarbetar med ett flertal välrenomerade matstudios runt om i Sverige.

Skicka in en bokningsförfrågan på formuläret nedan så hjälper vi er vidare!

FLER FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Lätt att ÄTA rätt: Så äter du hållbarare och jävligt gott!

Föreläsning

Matlagningskurs för privatpersoner

Föreläsning

Lätt att GÖRA rätt: Så stoppar vi klimathotet

Föreläsning

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!