fbpx

Marinerade grillspett

med smak av Mexiko

Receptet: Marinerade grillspett

4 portioner

Ingredienser

Marinerade grillspett med smak av Mexiko

Hackad röd chilli Låt gärna kärnorna vara kvar för lite extra push 1 st
Hackade vitlöksklyftor 2 st
Rapsolja 1 dl
Balsamvinäger 3 msk
Ketchup eller chilisås 4 msk
Soyghurt 3 msk
Paprikapulver 1 msk
Spiskummin 1 msk
Knippe färsk koriander 1 st
Salt och peppar efter smak Efter smak

Gör så här

Marinerade grillspett med smak av Mexiko

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Marinerade grillspett med smak av Mexiko

Förra helgen bjöd på fantastiskt väder. Vad gör man när det är fantastiskt väder och det ska bjudas på middag? Jo man grillar!

Det här receptet på marinad tycker jag personligen blev great. Vi käkade grillspett gjorda på sojakorv, champinjoner, paprika och knipplök och till det svart quinoa och en chillistark chilensk pebre. Jag kunde riktigt känna  hur smaken av Pampas soldränkta slätter exploderade i munnen på oss när vi frossade.
Jag rekommenderar verkligen att köra någon sån här marinad nästa gång ni ska grilla sojakorv, oavsett om den bara ska ätas med bröd eller mos eller nåt. Korven drar åt sig smakerna och får helt andra dimensioner än om den bara äts vanligt. Blir säkert ännu bättre med sojachorizo.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!