fbpx

Vegansk Remouladsås

Klassisk sås till fisk med dill och kapris
” Ett grundrecept på enkel vegansk remouladsås. En klassiker från det svenska och danska köket med kapris, curry, dill och citron! ”
– Gustav

Receptet: Vegansk Remouladsås

4 portioner

Ingredienser

Remouladsås

IFraiche 2 dl
Bostongurka 3 msk
Hackad kapris 1 msk
Gulcurry 0.5 tsk
Citronjuice 1 tsk
Salt och vitpeppar Efter smak
Nypa socker 1 st
Hackad färsk dill 0.3 dl

Gör så här

Remouladsås

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås
Bloggen: Fem jävligt goda såser du måste testa


Hej!
Jag hoppas att allt är bra med er! Vem älskar inte fiskpinnar? Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem! Det är något särskilt med de där grejerna man åt och gjorde som barn och som man sedan längtar efter som vuxen. Framförallt om det varit svårt att få tag i dem i vegansk form.
Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott! 😀

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av min nya veckomeny (som bara finns i mitt nyhetsbrev!) och får massor av schysst bonusmaterial? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!