fbpx

Sommarpasta

med körsbärstomater, gräslök och fetaost

Receptet: Sommarpasta

4 portioner

Ingredienser

Sommarpasta med körsbärstomater, gräslök och fetaost

Paket körsbärstomater á 250 g 1 st
Paket sockerärtor á 200 g 1 st
Fetaost, gärna vegansk 200 g
Bukett broccoli 1 st
Farfallepasta 250 g
Knippe gräslök 1 st
Kvistar färsk timjan 2 st
Torkad oregano 1 msk
Olivolja 1 msk
Liten klyfta vitlök 1 st
Salt och vitpeppar Efter smak

Gör så här

Sommarpasta med körsbärstomater, gräslök och fetaost

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Sommarpasta med körsbärstomater, gräslök och fetaost

I söndags var det helt fantastiskt väder i Stockholm. Den första solbrännan, den första glassen och den första riktiga vårdagen. På vägen hem såg vi påskliljor, vitsippor och vårlök spirade i rabatterna och i gräset. Lilltjejen kutade runt som en kalv på vårbete och vi andra gassade oss i solen liggande i gräset. Det går inte att avsluta en sådan dag med någonting bättre än en superfräsch och enkel sommarpasta för att riktigt frossa på solen och alla endorfiner.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!