fbpx

Spaghetti aglio e olio e peperoncino

med en twist!

Receptet: Spaghetti aglio e olio e peperoncino

4 portioner

Ingredienser

Spaghetti al olio, aglio e peperoncino with a twist

Röd chili 1 st
Vitlöksklyftor 2 st
Olivolja 3 msk
Några kvistar färska kryddor Jag använde rosmarin och oregano Efter smak
Krossat linfrö Kan bytas ut mot svarta bönor, solrosfrön eller någon annan liten och god proteinkälla 0.5 dl
Skvätt vitt vin 1 st
Vatten från pastan 1 dl
Riven parmesan 1 dl
Salt och vitpeppar Efter smak
Spaghetti av god och bra kvalitet 150 g

Gör så här

Spaghetti al olio, aglio e peperoncino with a twist

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Spaghetti al olio, aglio e peperoncino with a twist.

Jag har börjat träna och har om möjligt ännu större cravings efter pasta än tidigare. Efter gymmet nu senast kom jag hem och slängde ihop denna, om jag så själv får säga det, kung av alla spaghettirätter. Namnet är fancy, men betyder helt enkelt Spaghetti med olja, vitlök och chilipeppar och det är precis vad det är. För att dra på smakerna ännu lite mer och för att få i lite protein slängde jag i lite extra ingredienser, men jag tycker fortfarande att det är troget till orginalet.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!