4
portioner
Ingredienser
Dipp
Veg creme fraiche | 2 dl |
Picklad rödlök | 0.5 dl |
Tångrom | 1 burk |
Färsk dill | 1 kruka |
Citronsaft | Efter smak |
Persillade | Efter smak |
Salt & nymalen svartpeppar | Efter smak |
Veg creme fraiche | 2 dl |
Picklad rödlök | 0.5 dl |
Tångrom | 1 burk |
Färsk dill | 1 kruka |
Citronsaft | Efter smak |
Persillade | Efter smak |
Salt & nymalen svartpeppar | Efter smak |
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav