fbpx

Grillad blomkål med mangosalsa och jerkBBQsås

Hej! Nu är sommaren verkligen här, om några dagar slutar skolan och semester börjar närma sig. Det är med andra ord verkligen hög tid för grillning! Jag har hållit ett par grillkurser här under maj och har dels tagit fram några nya recept, men också sammanställt en stor grillmeny som jag tänkte att jag skulle […]

Vegansk bouillabaisse

Hej! Det här receptet har jag sugit på att laga länge! Det är ett av de tio recept jag samlade in till min ”att laga lista” i höstas när jag utlyste en kokbokstävling till de tio roligaste recepten att veganisera och som jag tänkte börja sätta tänderna i här under våren. Bouillabaisse är i min […]

Minska ditt matsvinn – Veckomeny!

Hej vänner! Jag hoppas att allt är bra med er! Januari har dragit igång 2018 med full fart och jag är säker på att ni, precis som jag sliter lite så där lagom hårt med att få ihop era nyårslöften att bli mer än bara förhoppningar och faktiskt bli något långsiktigt. Ett av mina mål […]

Texas chili med blomkålspuré – Recept två från Grill & BBQ SM 2017

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här sliter jag på för fulla muggar inför releasen av min nya stora BBQ kurs som kommer nästa vecka! Redan i morgon kommer vi att ha ett litet privat event för press och vänner för att fira att vi snart är färdiga med allt det här monumentala slitet! […]

Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

Det här inlägget är i samarbete med *Ta Fram Det Bästa* Hej! Hoppas allt är fint med er! Nu är sommaren faktiskt här, oavsett vad temperaturen utomhus må säga och jag har faktiskt hunnit vara ute i sommarstugan ett par gånger för att ta hand om mina överarbetade stackars små geniknölar och hänga med min aningen […]

Pizza med svartkål, blomkål och senapsmajonnäs

Hej! Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik. Jag har bidragit med tre recept på goda veganska pizzor och en enkel och god pizzadeg. Veganska pizzor kan tyckas vara lite klurigt att få till. Osten […]

Vegansk tapas 2 och lite update på vad som är på gång!

Hej vänner! Hoppas att allt är fint med er! Januari har börjat helt jävla galet intensivt för mig. Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus […]

Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré

Hej! Som jag nämnde i mitt förraförra inlägg har jag ett litet samarbete på gång tillsammans med Ta Fram Det Bästa som samlar Kikkoman, Tabasco, Grey Poupon Dijon och Colman’s senapspulver i en gemensam kampanj. Som jag också nämnde i det inlägget så vill jag dela med mig av ett av recepten som vi fick […]

Stor tävling: Vinn trerätters middag med mig som kock!

Hej! Hoppas allt är fint med er! Själv är jag precis hemkommen från en helkul kväll där jag lagade en trerätters vegansk lyxmeny för en väns möhippa. Jag brukar vanligtvis inte göra den här typen av uppdrag så ofta, då det är ganska mycket jobb och relativt lite betalt, men det kan också vara ett […]

Blomkålstacos hos Clara Henry i P3

Hej hej! Igår, på självaste midsommarafton, hängde jag hos Clara Henry i P3 och snackade vegokäk och grillade Sveriges nationalrätt med en twist – blomkålstacos! Ni kan lyssna på programmet i efterhand på deras hemsida, här. Tanken var att göra ett lite mer ambitiöst och avancerat program än vad de brukar göra och sända livematlagning […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT