Releaseevent för "Att Grilla Vegetariskt" 2017
Hej! I tisdags arrangerade jag och mitt eminenta crew (stort tack Manuela, Linda, Nathalie, Monica och Sara!) ett releaseevent för ett gäng vänner, familj, andra bloggare, media och ett gäng glada instagramtävlingsvinnare för att fira att min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” äntligen har fått ett releasedatum och kommer att komma ut nästa vecka! 😀 Att […]
Citronkladdkaka med ölkräm – trerättersmeny med Brutal Brewing, efterrätten
Hej! Idag är det långfredagen och egentligen ingen dag man borde jobba alls, men jag får nog helt enkelt ta en för teamet idag. I morgon är det påskafton och jag och familjen är nere med min sambos storfamilj nere i vårt sommarhus på Skånes nordvästkust. Vädret är fint, men jag har hört att det […]
Ungerska grillspett med fänkålsstuvning och persiljestekt potatis – Trerätters med Brutal Brewing, huvudrätten
*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing* Hej! Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i. Brutal är roliga, dels för att de gör god öl men också för att all deras produktion både är […]
Svampbruschetta – Trerätters med Brutal Brewing, förrätten
*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing* Hej! Igår förrgår kväll genomförde Brutal Brewing ett mindre pressevent för en ny öl i sin Raw Law serie i deras bryggkällare i Vårby i Stockholm med mig som kock. Ett gäng olika dryckesskribenter och bloggare var inbjudna till en middag på Laika i Hornstull för ett event, men ”kidnappades” […]