Kalla nudlar med jordnötssås

I samarbete med Ta Fram Det Bästa Hej vänner! En av mina absoluta favoritrestauranger är Surfers som numera ligger på Norrlandsgatan vid Stureplan i Stockholm. De har också en filial i Visby som är väldigt poppis. De är specialiserade på kinesisk mat, med stor tyngd på sichuanköket med sin karaktäristiska peppar som får munnen att […]

Enkel japansk sushibowl med tofu, grönkål och sesamfrön

Hej! Hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag här i skrivande stund, egentligen alldeles för sent för mitt eget bästa, och försöker hinna ikapp med alla grejer jag behöver skriva och planera. Jag har varit på en videoredigeringskurs med Bonnier Digital Academy hela dagen idag så det blev inte mycket skrivet på dagtid. En […]

Bilder från gårdagens matlagningstävling med Ta Fram Det Bästa

Hej! Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Ta Fram Det Bästa – där vi lyfter hur grymma deras olika produkter är som smakförhöjare i vegetarisk matlagning. 🙂 I går kväll hade jag det stora nöjet att vara inbjuden att delta i en rolig matlagningstävling som Ta Fram Det Bästa arrangerade på […]

Jag ska tävla i matlagning med Ta Fram Det Bästa

Hej Vänner! Som ni kanske har sett så har jag ett litet samarbete med Ta Fram Det Bästa på gång. Jag är så kallad miniambassadör för dem under november och december, och tillsammans ska vi genomföra ett par events och ta fram lite nya goda recept baserade på deras produkter Kikkoman soja, Tabasco, Colman’s senapspulver […]

Cook Along och nytt samarbete med Ta Fram Det Bästa

Hej vänner! Det här inlägget är en del av mitt nya lilla samarbete med Ta Fram Det Bästa, hoppas ni kommer att uppskatta det! 🙂 Hoppas allt är bra med er. Här regnar det något helt galet utanför fönstret just nu. Vädret har verkligen fått spatt den senaste veckan känns det som. För en vecka […]