Boktips för egenföretagare!
Hej! Nu har semestern börjat och jag är nere i Skåne med familjen. Eller ja, så mycket semester man nu kan få som egenföretagare. Jag kanske snarare ska säga att jag är i vårt sommarhus och jobbar lite mindre än vanligt. Det blir ju fortfarande en massa bloggande, instagrammande och planerande inför hösten. Även om […]
Jävligt God BBQ 2017 är här!
Jävligt God BBQ är framtidens gröna grillmat. Den är stor, den är svullig och den är samtidigt helt vanlig. Precis som det ska vara. Inga krusiduller, bara jävligt god mat. – Kursen, serien, boken och recepten! I allt för många år har vegetariskt på grillen handlar om att försöka att inte bränna själen ur tråkiga sojakorvar, att […]
Vegansk kebabtallrik – Jävligt Gott Festivalkäk!
Hej! Äntligen! Så känns det verkligen 😀 Jag har suttit och hållit på de här recepten i två månader nu och det har verkligen kliat i fingrarna på mig att få visa upp dem för er. Ett par utav dem är förbättrade versioner på recept jag redan lagat, men de flesta är helt nya och […]
Vegetarisk kofta masala – The Jävligt Gott way
Hej! Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Jag försöker verkligen lägga upp 2 inlägg i veckan, men jag märker att jag lyckas ganska dåligt med det. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten […]
Cook Along och nytt samarbete med Ta Fram Det Bästa
Hej vänner! Det här inlägget är en del av mitt nya lilla samarbete med Ta Fram Det Bästa, hoppas ni kommer att uppskatta det! 🙂 Hoppas allt är bra med er. Här regnar det något helt galet utanför fönstret just nu. Vädret har verkligen fått spatt den senaste veckan känns det som. För en vecka […]
Patchworks nya röda är här! Ekologiskt veganvin från Italien
Hej! Som ni säkert vet så är jag ambassadör för Patchwork – Vinet till Vego, som jag gjort ett gäng olika recept och receptfilmer tillsammans med. Vår idé är att para vin med vegetarisk mat och visa att vego inte alls behöver vara pretto och hälsosamt, utan absolut kan handla om livsnjuteri och ett gott […]
Gjutjärnsskola, samt en liten titt på mina pannor och grytor!
Hej! Här kommer ett lite annorlunda inlägg än vad som brukar dyka upp här på bloggen. Nämligen något så nördigt som en liten kort introduktion av vad för olika pannor och grytor jag använder mig av när jag lagar min mat här hemma! Jag kan få ganska starka drag av prylnördighet när jag släpps lös […]
Jävligt Gott, ZeinasKitchen och Fryshuset Grundskola Västra startar matlagningskurs för skolelever i Husby
Här kommer en väldigt rolig och ganska crazy nyhet! Zeinas Kitchen, Jävligt Gott och Fryshusets Grundskola Västra startar en gemensam storsatsning på matlagning för unga i Husby i höst. Onsdagen den 30:e mars presenterar vi satsningen med en inspirationsföreläsning i Husby Träff. Som ni kanske vet så arbetar jag på Fryshuset Husby till vardags som organisationsutvecklare. Det innebär att […]
Jävligt Gott släpper matlagningsprogram!
Hej vänner! Här kommer en STOOOOOOOR nyhet som jag har hållt på ett väldigt långt tag! Delvis på grund av att den är stor, och rolig, men också pga att den varit fett ideell och därför har tagit tid. Men oavsett vad så är den här! På söndag, den 28:e februari anno 2016, släpps första avsnittet av […]
Tips på bra vego-instagramkonton!
Hej! Att börja instagramma Jävligt Gott var ett av de bästa besluten i min bloggkarriär, utan snack. Jag har fått så ofantligt mycket feedback, inspiration, bekantskaper och pepp därifrån så det nästan är knäppt. Det är något med hela bildformatet som lämpar sig sjukt bra för matbloggande (ganska uppenbart), och det är en väldigt direkt och […]