Jävligt God Sommar, Avsnitt 5 – Knäckepizza och blåbärspaj
Hej! Tiden bara flyger, och nu har det gått en vecka till vilket innebär att det är dags för ännu ett avsnitt av Jävligt God Sommar – Jävligt Gotts helt egna lilla Youtube-matlagningsprogram! Idag lagar vi bakisbrunch i form av en massa olika knäckepizzor och blåbärspaj. Jag har skrivit om bägge receptet förut här på […]
Mexikansk böntacos – the El Taco Truck/Jävligt Gott way!
Hej hej! Igår tror jag tyvärr att jag gjorde en hel del människor missnöjda med ett aprilskämt som slog an en lite väl känslig sträng hos en del av er, mina fantastiska följare. Det är lite svårt att säga om det innebar att skämtet var lyckat eller ej, för uppenbarligen var det en hel del […]
Vegansk chorizopasta med grönsaker
Hej! Hoppas att allt är bra med er! Jag jobbar som ett djur just nu med alla olika projekt som är på gång. Böcker som ska släppas, en matlagningskurs nästa vecka (som ni gärna får anmäla er till om ni vill och kan, den är gratis och i samarbete med Upplands Väsbys kommun! Anmälan och […]
Vegetarisk BBQ knäckepizza och lanseringsevent för färdig knäckepizza
Hej! I kväll var jag och ett gäng andra matbloggare inbjudna på lanseringsevent för Leksandsknäckes nya färdiga frysta knäckepizzor. Det var på tiden kan man ju tycka! En så sjukt bra idé som knäckepizza måste ju spridas vidare ut till folket, även till alla de som inte pallar att stå och sno ihop sin egen, […]
Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoner och fetaost
Hej! Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè. Jag måste laga det här oftare. […]
Stort test av Max nya vegoburgare
Hej! Äntligen lyckades jag ta mig i kragen och knalla förbi MAX för att testa deras nya, enormt megahypade vegoburgarmeny. Det här är domen. På ett sätt tror jag att det kan ha varit bra att jag faktiskt väntade två veckor med att testa burgarna. Hypen finns fortfarande kvar, men jag skulle nog vilja säga […]
Vietnamesisk nudelsallad
Hej! Januari är snart slut, och det känns som att året har dragit igång med en helt sjuk fart. Bloggen tar stormsteg, och jag har massvis med spännande planer på gång som jag snart kommer att berätta mer om, men även på jobbet är det full rulle med massor av spännande grejer. Det är inte […]
Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho
Hej! Jag fortsätter mitt lilla bloggarryck här så får vi se hur länge det håller i sig. Jag gick igenom alla bilder jag tagit under hösten när jag lagat mat, ätit ute m.m. och kom fram till att jag har så mycket som 22 potentiella blogginlägg på lur som jag skulle kunna (och förhoppningsvis kommer) […]
Pasta med ugnsrostade grönsaker, pesto och fetaost
Eller, hur ful får mat vara och fortfarande platsa på en matblogg? Jag är den första ett säga att för att jag ska bli sugen på att testa ett recept från instagram, någon blogg eller youtube så måste det se gott ut, se enkelt ut och få mig att känna att ”damn sistah! I’ve gotta […]
Pasta med chèvre, valnötter och salvia
Hej vänner! Som ni kanske har förstått så är det här verkligen inte min mest intensiva bloggperiod i historien just nu. Sen i juni har jag börjat jobba på ett sjukt intensivt nytt jobb som tar oändligt mycket mer energi än vad det tidigare gigget gjorde, och att då gå hem om kvällarna och skriva […]