fbpx

Vegofärslimpa med rosmarin och vitlök till påskbordet

Hej! Det här receptet tog jag fram till Aftonbladet som hörde av sig och ville ha ett gäng recept inför en stor påskmatspecial nu inför påsk. Jag tänkte att jag så klart borde passa på att publicera det här nu också när det nu har publicerats i tidningen. Jag har sedan tidigare en nut roast, […]

Grekisk sallad med marinerad tofu, vegansk tsatsiki och vitlökskrutonger

 Hej! Oj, nu var det verkligen jättelänge sedan jag publicerade ett nytt recept här på bloggen. Typ en hel månad sedan! Det har varit sjukt mycket jobb med alla utbildningar jag har haft den senaste månaden, och jag håller också för fullt på att planerar för vad som förhoppningsvis ska bli nästa steg i […]

Veganska Turkiska kebabspett med muhammara och grillade grönsaker

 *I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Hoppas allt är fint med er! Nu har grillsäsongen dragit igång med full rulle och jag ÄLSKAR DET! Jag har verkligen längtat efter att få åka hem till några polare eller ut till sommarstugan och få tända grillen, att få känna den där ojämförbara smaken som mat bara […]

Hummusbowl med falafel och fattoush

Hej! Jag är nyligen hemkommen ifrån Los Angeles och för stunden ganska jetlaggad när jag skriver det här inlägget (som ska publiceras om en vecka – så när ni läser det så kommer jag förhoppningsvis att må betydligt mkt bättre *Edit* – Det gör jag inte, för jag är förkyld och helt slut efter en […]

Grillade ört- och bönbiffar

Hej! Just nu är jag nere i sommarstugan precis på gränsen mellan Östergötland och Småland, djupt in i vackraste Astrid Lindgrenland. Vi har varken el eller vatten, så det enda vi i stort sett kan göra är att grilla, bada i sjön och jobba i trädgården. Livet på en pinne dvs! Alla i familjen är […]

Vegansk tapas 2 och lite update på vad som är på gång!

Hej vänner! Hoppas att allt är fint med er! Januari har börjat helt jävla galet intensivt för mig. Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus […]

Gurksnittar med färskost och oliver

Hej vänner! Alltså. Det händer så mycket just nu så det är knappt jag själv kan tro att det är sant. En massa av de här grejerna är dock liiiite för tidigt för att gå public med, så jag får hålla er på halster ett litet tag till, men jag kan dock säga att de […]

Teriyakimarinerade quornfiléer

När sommaren kommer så är det framförallt två saker jag längtar efter. Att grilla och att åka ut till sommarstugan. Och nu fick jag göra bägge två på samma gång. Så fantastiskt jävla förspänt alltså! Det lyxigaste är att jag dessutom får göra det en hel massa gånger varje sommar, om och om igen. Livet […]

Recension: Bröderna Olssons vegoburgare

Jag har recenserat Bröderna Olssons burgare tidigare här på bloggen, men då var det bara deras á la carte burgare som serveras på ovanvåningen som avhandlades. Jag har också skrivit om deras vegochili. (Ja. Jag gillar stället. Jag erkänner.)  Nu när jag har tagit upp jakten på #sthlmsbestvegoburger och som ett led i detta betar […]

Vegetariska spanska köttbullar

Den här sommaren har verkligen varit en helt fantastisk matsommar! Jag har grillat som en galning och nästan varenda kväll har varit en stormiddag med olika omväxlande delar av familjen. Riktigt riktigt fint alltså! Jag undrar hur jag ska klara av att åka hem till stan på fredag, till min trista elspis och vardagsmat. Jag […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT