fbpx

Lätt att ÄTA rätt: Så äter du hållbarare och jävligt gott!

Föreläsning

Föreläsningen Gör det lätt att äta rätt riktar sig till dig som privatperson eller som vill hjälpa dina kollegor, elever eller gäster att äta hållbarare.

Att äta hållbarare idag är inte bara möjligt, utan också jävligt gott. I den här föreläsningen visar jag hur och varför.

Perfekt för dig som:

…vill komma igång med att äta mer hållbart utan att kompromissa med matglädjen och som vill inspireras eller lära dig att inspirera andra.

Du får:

De bästa argumenten för att äta mer hållbart.
Budskapen som faktiskt går hem, inte skapar konflikt, och som inspirerar snarare än predikar.
Och lär dig att använda dem.

Mina bästa verktyg och tips för hur du lagar godare vegomat.
En fail safe metod som lyfter din matlagning oavsett om den är med eller utan kött.

Svar på frågorna du alltid undrat, eller alltid fått höra:
Varför ska vegomat se ut som kött?
Är det verkligen hälsosamt?
Konkurrerar det inte ut svenska bönder?
Vad ska vi göra med korna?

Och mycket mer!

FLER FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Matlagningskurs för privatpersoner

Föreläsning

Lätt att GÖRA rätt: Så stoppar vi klimathotet

Föreläsning

Matlagningskurs för grupper

Föreläsning

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!