fbpx

Matlagningskurs för privatpersoner

Föreläsning
Spela videoklipp

Vi släpper nu även datumet för tre ordinarie kurskvällar i Stockholm i vår. En i februari, en i mars och en i april. På dessa kvällar lagar vi upp en stor buffé av olika växtbaserade rätter från Jävligt Gotts kokböcker och blogg. Det är ett perfekt tillfälle att djupdyka ner i potentialen hos den växtbaserade maten, lära dig mer, upptäcka nya smaker och självklart att få laga mat med Gustav under en helkväll.

Kurserna arrangeras alla i PS matsals stora kök och tar maximalt emot 40 personer. Det är en perfekt julklapp eller present för den matintresserade personen som vill få en helkväll i den växtbaserade matens tecken, eller för den proffessionella kocken som vill få ny inspiration, men kanske inte har möjlighet att beställa en skräddarsydd kurs till sitt jobb.

Kurserna arrangeras på tisdagar 17.30-22 och kostar 2390:- inklusive moms.

Datum att välja på:

20 februari

12 mars

16 april

OBS – Boka via den gröna knappen här nedan. Intresseformuläret är enbart till för gruppbokningar!

FLER FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Lätt att GÖRA rätt: Så stoppar vi klimathotet

Föreläsning

Lätt att ÄTA rätt: Så äter du hållbarare och jävligt gott!

Föreläsning

Matlagningskurs för grupper

Föreläsning

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!