fbpx

Lätt att GÖRA rätt: Så stoppar vi klimathotet

Föreläsning

Föreläsningen Gör det lätt att göra rätt riktar sig mot alla er som på ett eller annat sätt är frustererade över klimatförändringarna och vill vara med och göra skillnad, idag.

Klimatomställningen är inte bara möjlig, jag hävdar att den är oundviklig, och lösningen är enkel. Radikala innovationer som gör det lätt att göra rätt. På riktigt.

Perfekt för dig som:

…vill vara med och bidra till den hållbara omställningen själv, med ditt företag eller din organisation och som vill få konkreta verktyg för staka ut vägen framåt.

Du får:

De starkaste och bästa argumenten för varför vi måste ställa om vår konsumtion och göra den hållbare. Argument som inspirerar istället för att predika och som faktiskt fungerar.

Ett ramverk för att analysera hur DIN verksamhet kan bli hållbarare utan att tappa kunder. Tvärt om så kommer ni att bli konkurrenskraftigare och bättre rustade för framtiden.

Konkreta exempel på hur samhället redan ställer om för att göra det lätt att göra rätt

Verktygen för att skapa ett positivt laddat narrativ om vinsterna med klimatåtgärderna.

FLER FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Matlagningskurs för privatpersoner

Föreläsning

Lätt att ÄTA rätt: Så äter du hållbarare och jävligt gott!

Föreläsning

Matlagningskurs för grupper

Föreläsning

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!