fbpx

Pasta med Chèvre

med valnötter och salvia

Receptet: Pasta med Chèvre

4 portioner

Ingredienser

Pasta med Chèvre, valnötter och salvia

Färsk pasta, gärna någon typ av ostfylld ravioli 500 g
Burk creme fraiche 0.5 st
Chèvre med honung 100 g
Valnötter 100 g
Honung 1 msk
Blad färsk salvia 10 st
Smör 3 msk
Chili 0.5 st
Pastavatten 1 dl
Färsk bladspenat 100 g
Salt och peppar Efter smak

Gör så här

Pasta med Chèvre, valnötter och salvia

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Pasta med chèvre, valnötter och salvia

IMG_8879
Hej vänner!
Som ni kanske har förstått så är det här verkligen inte min mest intensiva bloggperiod i historien just nu. Sen i juni har jag börjat jobba på ett sjukt intensivt nytt jobb som tar oändligt mycket mer energi än vad det tidigare gigget gjorde, och att då gå hem om kvällarna och skriva ännu fler grejer, marknadsföra ännu en till grej eller projektleda ihop ännu ett ambitiöst projekt har inte riktigt varit det jag varit sugen på.
Jag har snarare kommit hem och dött på soffan, försökt vara en närvarande farsa och spelat datorspel för att bara fly ifrån alla prestationsbaserade måsten och krav. Men så kan man också behöva ha det ibland.
Det fina med den här bloggen verkar dock vara att det egentligen inte spelar någon större roll ifall jag har svackor eller inte. Ni verkar fortsätta dyka upp här, läsa något recept eller två, och sen surfa vidare oavsett om jag skriver nya grejer aktivt eller inte. Det känns bra. No stress liksom. De bästa grejerna här i livet är sådana som får mogna fram. Det är jag helt övertygad om – och att då tillåta sig själv att ha lite mindre aktiva perioder gör snarare att man skapar något som verkligen är hållbart. Det sista jag vill är att börja avsky bloggandet, eller känna att det bara handlar om en massa krav och måsten.
Men men, jag tänkte att jag ändå skulle dyka in här och dela med mig av ett recept som jag slängde ihop igår och som jag blev väldans nöjd med. Och det känns som en positiv grej – det här är första gången jag haft den minsta lilla matinspiration på typ två månader, och för den delen orkat fotografera min mat. Jag hoppas att det innebär att min hjärna har börjat kunna sortera ihop alla nya intryck lite bättre, och att den här svackan kanske är på väg att börja klättra uppåt igen.
IMG_8875
IMG_8880

1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!