Jävligt Hummus

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här kommer augustis recept på den veganska månadsburgaren jag har skapat till Bastard Burgers! Jag kallar den Jävligt Hummus och det är bland annat exakt det den innehåller! Men – med en twist. Jag rekommenderar att du gör den på gula ärtor den här gången istället för på […]

Veganska gyrosburgare med tsatsiki och pommes frites!

*** I annonsamarbete med Findus Pease*** Hej! Hoppas att allt är fint med er! Med mig är det riktigt fint just nu faktiskt. Just nu skriver jag för fulla muggar på recepten till Vego i Världsklass, projektet jag har tillsammans med SOK och WWF som ska mynna ut i en massa grymma växtbaserade träningsrecept. 😉 […]

Jävligt Gott möter… Glenn Hysen! Och bjuder på vegansk fish and chips

Hej! Idag kan jag glatt och otroligt stolt presentera första avsnittet av Jävligt Gotts (dvs mitt!) nya veganska matlagningsprogram – ”Jävligt Gott möter…”! Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta Jävligt Gott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att […]

Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Hej! Jag hoppas att allt är bra med er! Vem älskar inte fiskpinnar? Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem! Det är något särskilt med de där grejerna man åt och gjorde som barn […]

Krämig pasta med ärtor och champinjonsås

Hej! Hoppas allt är fint med er! 🙂 Tanken med den här rätten var att veganisera skolans klassiska ost och skinksås, fast så klart med en egen liten twist. Osten ersätts med vitlök, ljus sojasås och näringsjäst som ger en riktigt god umamismak, och istället för vanlig grädde använder jag havregrädde. Ju mer grädde desto […]

Cheese 'n chips – Video!

Hej! Förra veckan släpptes ju det nya vinet i Patchworkserien som jag samarbetat med under 2016. Vi vill visa att vin och vego verkligen kan passa jävligt bra ihop, och att det absolut att vara en livsnjutare på alla möjliga sätt och vis oavsett om man äter kött eller inte. Snarare borde man väl vara […]

Gobi Motor – Indisk gryta med blomkål och ärtor

Hej! Jag måste verkligen anstränga mig för att hålla ihop just nu alltså. Det är inte det lättaste att försöka rodda ett spirande matföretagande (vilket det här ju verkar bli – helt crazy!!!) samt ett heltidsjobb och en familj att ta hand om ovanpå det. Och – jag inser att typ vartenda blogginlägg jag skrivit […]