Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré
Hej! Som jag nämnde i mitt förraförra inlägg har jag ett litet samarbete på gång tillsammans med Ta Fram Det Bästa som samlar Kikkoman, Tabasco, Grey Poupon Dijon och Colman’s senapspulver i en gemensam kampanj. Som jag också nämnde i det inlägget så vill jag dela med mig av ett av recepten som vi fick […]
Vegansk Italiensk Pumpapizza med Patchwork och Premiär för Gustav möter !
Hej vänner! Det här inlägget är skrivet i förväg, för större delen av torsdagen (dvs idag!) kommer jag att spendera på ett flygplan på väg till Los Angeles! Jepp – ni läste rätt! Jag har inte hunnit snacka så mycket om det ännu – annat än lite på instagram, men så är det. Jag, min […]
Lyxig vegetarisk pytt i panna
Hej! Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli. Känns riktigt ballt, men ganska konstigt! Väldigt mycket av det […]
Vegetarisk Alla Hjärtans Dag-middag
Hej! I morgon är det Alla Hjärtans Dag och för en ganska stor del av oss så är the pressure on idag att planera och leverera en sjukt fin och mysig middag till vår alldeles mest speciella person. Jag ska inte säga att alla är som jag, men personligen kan jag obsessa i dagar över […]
Grönkålssallad med avocadocrème och grönkålschips
Hej vänner! 2016 is here. Jag tänker då banne mig inte göra några nyårslöften för den sakens skull. Jag tror inte på nyårslöften, jag lyckas aldrig hålla dem. Idén om att det skulle bli lättare att göra förändringar i sitt liv bara för att en siffra ändras i kalendern är lite bisarr kan jag tycka. […]