fbpx

Vegansk biff stroganoff

Hej! Januari har inte varit den starkaste månaden när det kommer till mängden nya recept och blogginlägg ifrån mig. Tack och lov har jag räddats av några riktig starka och roliga samarbeten (Jag tittar på er Bastard Burgers och Cervera!) men utöver dem så har jag knappt lyckats producera nog för att hålla näsan över […]

Vegansk julskinka – griljerad rotselleri

Hej! Nu nalkas snart julen och det är fullt stå i att planera julbordet och handla alla klappar. Jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa dig att kunna släppa stressen och fokusera på det roliga! En av de viktigaste rätterna på julbordet är ju julskinkan, och om du som jag verkligen inte vill […]

Vegansk majonnäs

Hej! Hoppas allt är fint med er! Är det något som jag ofta propagerar för att alla borde kunna laga själva så är det majonnäs. Och inte vilken majonnäs som helst utan framförallt den veganska varianten på kikärtsspad! Dels för att det blir minst lika gott som den gjord på ägg, men också (och då […]

Pizza med svartkål, blomkål och senapsmajonnäs

Hej! Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik. Jag har bidragit med tre recept på goda veganska pizzor och en enkel och god pizzadeg. Veganska pizzor kan tyckas vara lite klurigt att få till. Osten […]

Vegetariska Foodhacks och smakförhöjare – vegoskolan avsnitt 3

Hej! En av de grejer jag verkligen nördat in på de senaste åren är hur man förhöjer och tar fram smaken så mycket som möjligt i vegetarisk mat för att kompensera för frånvaron av den extra kropp och konsistens som köttet ofta ger i många klassiska rätter. En del rätter står självklart sig fint att […]

Vinnare i min och Ta Fram Det Bästas recepttävling utsedd

*I samarbete med Ta Fram Det Bästa* Hej! Som ni kanske sett har jag haft ett samarbete med Ta Fram Det Bästa under de senaste veckorna som bland annat gått ut på att jag deltagit i en rolig matlagningstävling mot Lindas Matstuga samt tagit fram några goda recept baserade på deras supersmarriga produkter – Tabasco, […]

Vegetarisk julbordsspecial – Vegoskolan del 2

Hej! Hoppas allt är fint med er! Själv har jag det fint, min rygg har artat sig sedan förra veckan, bloggen knatar på för fulla muggar och snart är det banne mig jul dessutom! För mig som egenföretagare innebär det kanske inte riktigt exakt samma superledighet som för en del andra, men å andra sidan […]

Bilder från gårdagens matlagningstävling med Ta Fram Det Bästa

Hej! Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Ta Fram Det Bästa – där vi lyfter hur grymma deras olika produkter är som smakförhöjare i vegetarisk matlagning. 🙂 I går kväll hade jag det stora nöjet att vara inbjuden att delta i en rolig matlagningstävling som Ta Fram Det Bästa arrangerade på […]

Jag ska tävla i matlagning med Ta Fram Det Bästa

Hej Vänner! Som ni kanske har sett så har jag ett litet samarbete med Ta Fram Det Bästa på gång. Jag är så kallad miniambassadör för dem under november och december, och tillsammans ska vi genomföra ett par events och ta fram lite nya goda recept baserade på deras produkter Kikkoman soja, Tabasco, Colman’s senapspulver […]

Cook Along och nytt samarbete med Ta Fram Det Bästa

Hej vänner! Det här inlägget är en del av mitt nya lilla samarbete med Ta Fram Det Bästa, hoppas ni kommer att uppskatta det! 🙂 Hoppas allt är bra med er. Här regnar det något helt galet utanför fönstret just nu. Vädret har verkligen fått spatt den senaste veckan känns det som. För en vecka […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT