fbpx

Vegoskola med Expressen Mitt Kök – Avsnitt 1 Vegokorv

Hej! I förmiddags kilade jag runt i min lokala matbutik i ett par timmar tillsammans med en journalist ifrån Expressens matsida Mitt Kök och filmade ett helt gäng avsnitt av en gemensam liten vegoskola som vi kommer att sända på deras sida under de kommande veckorna. Tanken är att i ett gäng korta klipp ge […]

Vegansk Philly cheese steak

Hej! Jag har länge velat fixa fram ett vegansk recept på Philly Cheese Steak, men inte riktigt hittat rätt ingredienser. Nyligen lyckades jag äntligen lägga vantarna på ett par paket av Vegmes nya sojaprodukter, och lo and behold, deras ”pulled” vegme har nästan exakt samma utseende som hyvlad kebab, eller typ finstrimlad rostbiff i lite […]

Viking Line tävlar fram ny stor vegomeny – med mig i juryn!

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Viking Line! 🙂 Hej! Hoppas allt är fint! Här rusar allt på 180 knyck. Det är verkligen helt sjukt. Nya spännande grejer händer hela tiden och det känns verkligen som att 2017 kommer bli ett helt galet jävla år. Tro mig, vänta bara tills saker börjar bli så […]

Vegansk lasagne

Hej vänner! Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar. Oroa er inte – det är ingen […]

Bre grönt – frukostutmaning med Flora

Hej! Hoppas att allt är bra med er! Den här veckan har jag tagit på mig en rolig utmaning (som dock inte alls är så svår, jag gör det nästan ändå nuförtiden!) tillsammans med Flora att äta en mer växtbaserad frukost i en vecka. Vi gör det i kampanjen #BreGrönt för att uppmärksamma att Flora […]

Världens Godaste Guacamole – Tack Rosa Mexicano!

Hej! Vi sitter i Los Angeles och har det ganska nice just nu. Igår var vi i Santa Monica och strosade runt, spelade arkadspel (mrs Pac Man!) på den berömda piren och scoutade Pacific Bluepoliser (som nu för tiden verkar klä sig i svart). Vi är här en vecka för att hälsa på min svåger […]

Vegansk fetaost – a.k.a marinerad tofu

Hej! Jag vet att jag skrivit det förut – men ibland händer det. Ett sånt där trisslottsmoment som får en att känna att man verkligen borde ha använt dagen till att köpa en lott, men nu istället står där med ett helt fantastiskt recept som kommer att förändra ens liv. Förra veckan hade jag ett sånt […]

Recension: Tenzo på Onipollos Hatt – veganska lyxpizzor för en kväll

Hej! Hoppas allt är bra med er! Själv försöker jag landa så gott det går efter de här två galna veckorna som just passerat. Som ni säkert har sett så gick jag och VANN MATBLOGGSPRISET FOLKETS VAL i onsdags, den 19 okt. En och en halv vecka dessförinnan, den 10 oktober var första dagen som […]

Lyxig vegetarisk pytt i panna

Hej! Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli. Känns riktigt ballt, men ganska konstigt! Väldigt mycket av det […]

Quornfärssås med grönsaker – vardagshusmanstema!

Hej! Förra veckan började skolorna i Stockholm, och i och med det så börjar också vardagen på riktigt för de flesta av oss. Själv har jag redan hunnit jobba i typ tre och en halv vecka, så vardagslunken är så gott som redan här. Med vardagen kommer också lite andra matvanor. Vi kan inte längre lägga ett […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT