fbpx

Veganska ägghalvor 2.0

Hej! Jag har redan ett recept på veganska ägghalvor på bloggen sedan tidigare, då med avocado fyllda med majonnäs och tångrom. Det här skulle man kunna se lite som en version av det receptet. Vi skippar avocadon och ersätter den med naturell fast tofu och pimpar majonnäsen ett steg extra med lite svart salt och […]

Veganska julköttbullar och rödbetssallad – Receptvideo!

 Hej! Hoppas allt är fint med er! För två veckor sedan utlyste jag och Anamma en tävling där tre glada vinnare får komma till min matlagningsstudio och laga upp, äta och filma ett julbord tillsammans med mig där videon sedan hamnar på vår youtubekanal och här på bloggen 🙂 Både Anamma och jag vill […]

Pasta med grillad pumpa, rosmarin och tofu

Hej! Hoppas allt är fint med er! Själv är jag dödsförkyld den här veckan. Fy bubblan alltså, sjukt segt… Jag känner mig som killen i den där dåliga reklamen för Echinagard från 94… 😛 Just nu har jag liiite för mycket på gång för att riktigt ha tid att vara förkyld dock… I kväll håller […]

Grekisk sallad med marinerad tofu, vegansk tsatsiki och vitlökskrutonger

 Hej! Oj, nu var det verkligen jättelänge sedan jag publicerade ett nytt recept här på bloggen. Typ en hel månad sedan! Det har varit sjukt mycket jobb med alla utbildningar jag har haft den senaste månaden, och jag håller också för fullt på att planerar för vad som förhoppningsvis ska bli nästa steg i […]

Vegansk kebab med bröd gjord på Pulled VegMe

Hej! Hoppas allt är fint med er! Just nu sitter jag på tåget hem från en blixitvisit på Way Out West i Göteborg (kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg) och är på väg hem till Stockholm där jag ska börja hösten med en föreläsning och workshop hos Riksteatern! Det känns riktigt kul! […]

Indisk linsgryta med blomkål – Dahl Deluxe!

Hej! Hoppas allt är fint med er! Det här är sista semesterveckan, men ärligt talat så känns det som att jobbet redan har börjat. Jag sitter med ett väldigt spännande projekt som jag ännu inte riktigt kan berätta om men som har tagit väldigt mycket tid de senaste två veckorna med ett helt gäng roliga […]

Veganska grekiska grillspett med tsatsiki och grillad potatis

Hej! Just nu sitter jag på ett hotellrum i Växjö och skriver. Jag och sambon har lite egentid med bägge döttrarna på annan ort och spenderar den som vi så ofta gör kuskandes runt i landet. Framförallt för några år sedan, innan minstingen föddes var det här en årlig tradition. Vi valde en del av […]

Pasta med salvia, chili och kanderade valnötter

Hej vänner! Hoppas allt e fint med er! Vet att det varit ganska mycket annat än bara vanliga recept här på bloggen på senaste (även om jag ju försöker så till att åtminstone de flesta inläggen har med mat att göra, så har det ju blivit ganska mycket om hur jag på ett eller annat […]

Hemmagjord vegansk chorizo

Hej! Hoppas allt e fint med er! Den här veckan spenderar jag på GastroNord, Sveriges största restaurang och storköksmässa där jag bland annat har bidragit med att sätta upp halva menyn på den nya stora Street Food restaurang som finns inne på mässområdet, och föreläser och håller workshops på olika teman hela veckan igenom. MEN, […]

Veganska hamburgare på Formbar Färs med Burgerdudes

Hej! Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbara färs i sommar och in över hösten! Den formbara färsen har tagit vegosverige med storm de senaste […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT