Veganska Turkiska kebabspett med muhammara och grillade grönsaker
*I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Hoppas allt är fint med er! Nu har grillsäsongen dragit igång med full rulle och jag ÄLSKAR DET! Jag har verkligen längtat efter att få åka hem till några polare eller ut till sommarstugan och få tända grillen, att få känna den där ojämförbara smaken som mat bara […]
Jävligt God BBQ – Serien, Avsnitt 3 – Testet
Hej! Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler. Avsnitt 1 – Jakten och 2 – Utmaningen hittar ni här! I det här avsnittet, som jag kallar ”Testet” […]
Jävligt God BBQ, Serien, Avsnitt 1 – Jakten
Hej! Idag släpps första avsnittet av mitt helt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ. Jag hoppas att ni kommer att gilla det! Jag jobbar ganska ofta efter devisen att om ingen är där för att se trädet falla i skogen, vad spelar det då för roll? Av just den anledningen så har jag släpat med […]
Releaseevent för "Att Grilla Vegetariskt" 2017
Hej! I tisdags arrangerade jag och mitt eminenta crew (stort tack Manuela, Linda, Nathalie, Monica och Sara!) ett releaseevent för ett gäng vänner, familj, andra bloggare, media och ett gäng glada instagramtävlingsvinnare för att fira att min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” äntligen har fått ett releasedatum och kommer att komma ut nästa vecka! 😀 Att […]
Halloumiburgare med avocado och tabascodressing
Det här inlägget är i samarbete med *Ta Fram Det Bästa* För ett tag sedan var jag på en av Max Hamburgares releaser för en av deras nya halloumiburgare. Deras tredje kampanj dubbelhalloumiburgare på ett halvår, för – som deras vice VD uttryckte det under presseventet – svenskarna älskar halloumiburgare. Och vem är jag att argumentera mot […]
Ungerska grillspett med fänkålsstuvning och persiljestekt potatis – Trerätters med Brutal Brewing, huvudrätten
*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing* Hej! Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i. Brutal är roliga, dels för att de gör god öl men också för att all deras produktion både är […]
Jävligt Gott på Sthlm Food & Wine – Schema och boksignering!
Hej Vänner! Hoppas allt är bra med er! Här rullar livet och företagandet på för fulla muggar. Det är verkligen helt crazy! Vi kom hem från Los Angeles klockan 21.00 i lördags, och det känns inte som att jag suttit ner en sekund sedan dess. Söndagen spenderades delvis på fantastiska Vegovision, som arrangerades av Djurens […]
Grekisk sallad med dijonmarinerade quornfiléer och tsatsiki
Hej! Semestern är slut. Jag är tillbaks i Stockholm, och måste ta mig själv i kragen på nytt. Dags att leverera! Det har varit lite dåligt på bloggfronten de senaste två veckorna (förlåt!). Jag skyller på att jag varit ute på landet där jag haft rutten uppkoppling och där vi lever på en ynka solcellspanel […]
Hur ser Jävligt God BBQ för dig? Stor tävling i Juni!
Hej! Nu har Jävligt God BBQ funnits ute på marknaden i nästan två veckor och det är dags att crank it up to the next level! Därför lanserar Jävligt Gott, Quorn och Oumph! idag en stor och rolig tävling där vi vill uppmuntra er att visa vad Jävligt God BBQ är just för er. Idén […]
Releasemingel för Jävligt God BBQ 31/5
Hej! Idag släpps min bok Jävligt God BBQ officiellt i bokhandlarna! Till och börja med finns den i de större onlinebokhandlarna, Bokus och Adlibris, samt så klart hos förlaget på owlstreets.com, och vi hoppas att inom kort få in den på flera fysiska platser nära dig! För att fira detta bjöd jag de närmast sörjande plus ett […]